^BaRoN^
Üye
-
Konu Sahibi
-
Önemli değil ama aşırı kasıyormuş yani 1 Ghz tek çekirdek olunca pek umutlanmayalım bence.önceki android 2.2 'yi bitiremedilerdi. ama 4.0 uyarlanırsa manyak olur.. güzel haber dostum, Allah razı olsun..
Aynen hocam.Aslında neden Wave 3'den başlamamışlar oda garip.Galaxy S için bile samsung donanımı yetmiyor dedi.evet ıcs 4.0 çalıştırması için daha fazla işlemciye gerek var nexus inceleme fırsatım oldu ve gercekten ıcs 4.0 süper ötesi birşey ve portlanmış htc hd de de incelem fırsatım oldu o cihazda bile kasıyor kaldıkı wave de stabil olma ihtimali imkansız
Çift çekirdeklilere gelecekti ics.Bu yüzden fazla heves etmeyin.
Ancak sunuda unutmamak lazim ics tum arm serisi ve ustune kullanilabilmesi icin tasarlandi sizin sikinti cekmenizin sebebi romunuzn stabil olmadigindandir ve kernel ile halledilecek basit bisey ancak.ugrasan yok ben kendi telefonuma yaziyorum sistemler ics icin daha calismam yok ancak gb romlarinda tecrubem cok kisaca ics bnm.giomda kendi kernelimle stabile yakin calisiyorsa htc telefonunuzda canavar gibi calisir...
senin adına sevindiri dostum ama ben ıcs 4.0 ı tek platform hattında cıkaracıgını düşünmüyorum
örnek verecek olursam
4.01
4.02
4.03
gibi modeline göre cıkaracagını düşünüyorum özellikler aynı fakat open gl den ve kernel romdan kısacaklarını düşünmekteyim
buda benim görüşüm
konuyu açan arkadaşıma teşekkürler ama biraz daha dikkatli olmasını rica ediyorum çünkü resimlere biraz yakından bakınca photoshop olduğunu birçoğunuz anlar umarım
bu yüzden yüz fake bir konudur ,beni daha çok güldüren artıları ve de eksileri yazılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?