ANDROiD 2.2 Froyo Flash Player nasıl yüklenir?

hastr

Üye
bence android filan hikaye arkadaşlar. tamam belki herkesin farklı farklı düşüncesi var ama. bence en mantıklısı. birtane ipod touch alacaksın 500tl ye filan(iphone dan tek farkı telefon olmaması) birtanede 70 tl lik nokia (şarjı 7 gün gidenlerden) en kral sensin. daha iyi önerisi olan varsa yazsın belki fikrim değişir. çünkü yakın zamanda bunu yapacağım.

Arkadaşlar sorunu çözdüm şu söylediklerimi eger yaparsanız internetten video izleyebileceksiniz:Öncelikle flash playerlerinizi silin çünkü sayfalarda video ve swf dosyları oldugunda browserler kapanabiliyor sonra,skyfire adlı tarayıcıyı indirin çünkü bu tarayıcnın üzerinde zayten kendine ait bir flash player varbu dedilerimi yaparsanız internetteki videoları izleyebilirsiniz linkinide vereyim:

Arkadaslar bende galaxi mini var ve magdurum gercekten lutfen baska bir yol bilen varsa soylesin

arkadaşlar program çalışmıyor başarılı olamadım video izlenmiyor. çalıştırabilen var mı?

teşekürler, inşallah çalışır

sonunda galxy ace de flas playeri kurdum oldu artik flasli siteleri açabiliyor ve canli tvde flashli kanallari izleyebiliyorum birden ace min havasi değisti :-) tabi teli rotlayip root exploreri kurmak gerekiyo teli rootlamak cok basit isteyene yardimci olabilirim.

Anlat da biz de öğrenelim kardeş..

74Selcuk

Üye
Paylasim icin tessekürler

MUR4T66

Üye
5 gündür arıyorum. inş işe yarar

bunu nasıl indircem kardeş.???

1ufuk

Üye
eger galaxy ace de çaliştiysa galaxy ace almayi düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

eger galaxy ace de çaliştiysa galaxy ace almayi düşünüyorum deneyimlerinizi paylasirsanız sevinirim.

- - - Eklendi - - -

eger galaxy ace de çaliştiysa galaxy ace almayi düşünüyorum.