Andoid'de En Ağır Oyun

aleranol

Üye
Emreli sen dungeonhunter4 dene lütfen. Çok Merak ediyorum ne olacak diye.

PriZm

Üye
N.O.V.A 3 ve Iron Man 3 benim cihazda takılmadan çalışıyor.En yüksek grafiklere almayı unutma.

Benchmark olarakda PC'lerde meşhur olan 3D Mark Mobile'ı dene.

aleranol

Üye
N.O.V.A 3 ve Iron Man 3 benim cihazda takılmadan çalışıyor.En yüksek grafiklere almayı unutma.

Nova 3 artık bir test için kullanılmaz bence. Ironan 3 dersen fps meter ile dene bak ne oluyor.

PriZm

Üye

Nova 3 artık bir test için kullanılmaz bence. Ironan 3 dersen fps meter ile dene bak ne oluyor.
Zaten oyunlar test için kullanılmaz bir kere.Onlarca Benchmark programı var.3D Mark'da en kaliteli olanı.FPS meter yok çünkü root yok.

aleranol

Üye

Zaten oyunlar test için kullanılmaz bir kere.Onlarca Benchmark programı var.3D Mark'da en kaliteli olanı.FPS meter yok çünkü root yok.

Oyunlar akicilik için fps si için kullanılmalı bence. Ben benchmarktan 21k alıp gta vice City de kastigi halde 19k aldığım zaman normalden daha yüksek fpsile oynatan bir ayar yyapmıştım. Ama gpu 2 seferde de oclu idi.
Yani bir miktarbelirliyor
Senin telde root olmaması hep tuhafima gidecek. Birde merka ettiğim şey tam olarak ilk aldığın andakiler yazıyor download modda değilmi? Yani sayaç 1 değil ve official offical şeklinde

PriZm

Üye

Unroot yaptıktan sonra wipe cache ve sysscope işleminin datasını silmiştim.Tamamen official.

aleranol

Üye
Sağol. Bende 1 saat te falan official yapıp garanyie 2 3 sorun için yollayacam. 2si benim suçum ama

gta 3 ün türk city modlusunu deneyin polypad 7208 de baya kasıyodu

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

3d mark ile test ettin mi ? Puan olarak hangi aralık iyidir demektir şimdi iniyor telefona ..

NovaThor

Üye
En agir oyun mu ? Hic dusunmeye gerek yok angry birds

PriZm

Üye
3d mark ile test ettin mi ? Puan olarak hangi aralık iyidir demektir şimdi iniyor telefona ..

Benim telefon normal modda 3300 puan aldı.En yüksek puan 11000 ile Xiaomi M2S modelinde.S4 den 1000 puan daha yüksek.

PriZm

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Benimki hicbirinde kasmadi ama e warriors 2 de yaniyo sanki ama kasma yok bi o oyunda cok isiniyo niye aceba

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

http://db.tt/m6BAH7lF

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Link te paylaştım resmi sonus nasıl 4.5 yıldız verdi