aa-tolga Üye jeki01' Alıntı: 5800 icin indirdim. emegine saglik. Genişletmek için tıkla ... tesekkurler.
~ angLr ^^ Üye noxiousice' Alıntı: ben C7 kullanıyorum ve yüklemeye çalıştığımda sertifika hatası üreticinizle görüşünüz diyor sebep ne olabilir arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... UyguLama Unsigned yani imzasız. Telefonun hacksizse yükLeyemezSin. Yada Opda gibi sitelerden sertifika alıCakSın.
noxiousice' Alıntı: ben C7 kullanıyorum ve yüklemeye çalıştığımda sertifika hatası üreticinizle görüşünüz diyor sebep ne olabilir arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... UyguLama Unsigned yani imzasız. Telefonun hacksizse yükLeyemezSin. Yada Opda gibi sitelerden sertifika alıCakSın.
Artun1479 Üye "Sertifika Hatası.Uygulama sağlayıcısıyla görüşün." diyor bi el atın şuna ya tamda sevinmiştim tam sürüm die
"Sertifika Hatası.Uygulama sağlayıcısıyla görüşün." diyor bi el atın şuna ya tamda sevinmiştim tam sürüm die
distakjo Üye Artun1479' Alıntı: "Sertifika Hatası.Uygulama sağlayıcısıyla görüşün." diyor bi el atın şuna ya tamda sevinmiştim tam sürüm die Genişletmek için tıkla ... kardeşim unsigned yazıyor. Ya sertifiklatacaksınız ya da telefonu hacklliyeceksiniz. Saygılar. Güzel bi pro emeğinize sağlık.
Artun1479' Alıntı: "Sertifika Hatası.Uygulama sağlayıcısıyla görüşün." diyor bi el atın şuna ya tamda sevinmiştim tam sürüm die Genişletmek için tıkla ... kardeşim unsigned yazıyor. Ya sertifiklatacaksınız ya da telefonu hacklliyeceksiniz. Saygılar. Güzel bi pro emeğinize sağlık.
mehmettekne Üye N8 e yukleyemedım yukleyen arkadaslar olmus bende sertifika hatası verıyor ne yapmalıyım