Anahtarı bulup kapıyı açabilene aşk olsun

KaKa

Üye
yok orada..

sanane

Üye
cop kutusundan cikan kagidi cakmak la yakiyosun ve numaral cikiyo sonra olunun elinden aldigin kutunun icinde o kart larin resmi var ve bu yaktigin kagitta cikan numaralarla oteki kutunun icinde cikan kagittaki cin yazisinin siralamasi ayni yani o siralamaya bakarak hangi kartin kac numara oldugun ogreniyorsun ve ondan sonra ortuden cikan kagidin ustundeki numaralara gore yapistiriyosun.ve sonra bi kutu ortaya cikiyo eger dogru yaparsan ve bu kutu olunun ruhunu hapsetmeye yariyo fakat daha o nasil yapiliyo cozemedim cozunce onuda yazarim.

sanane

Üye
Originally posted by KaKa@May 27 2005, 10:53 PM
yok orada..
[post=65659]Quoted post[/post]​
ust rafa tikliyon ve bos gozukuyo sonra hafif sol a tikliyon ve 6. kagit cikiyo ve sonra hafif saga tikliyon baska birsey cikiyo.

KaKa

Üye
peki 6.kaat nerede ? :help:

sanane

Üye
6.kart kutuphanedeki en ust rafta sol tarafta.ilk tikladiginda bos gozukuyo ama sonra hafifce sol a tiklayinca 6.kagit cikiyo

ya ben 2. bölümdeki sopayı bulamadım?? yatagın neresinde kalıyo??

KaKa

Üye
yoookk.. demekki almışım.. başka nerelerde kaat var? bi tavanda var onu gördüm.. benim bulamadıım ne acaba ??

sanane

Üye
Originally posted by Heaven Fighter@May 27 2005, 11:01 PM
[post=65672]Quoted post[/post]​
yastigi kaldir ve yatagin basligi ile yatak arasindaki bosluga tikla.

KaKa

Üye
Originally posted by Heaven Fighter@May 27 2005, 11:01 PM

sopa dediin ne ? metal stick se yastıı kaldırıon.. yatakbasıyla yastık arasında kalan ince yere tıklıon.. tornavidayı diosan kasada..

sanane

Üye
1 tanesi terligin altinda oteki buzdolabinda baska bitanesi duvarda lambanin yaninda ama baska acilardan bakinca gozukuyo bi otekisi tavanda bi digeri kutuphanenin ust kati ve bi baskasida kutuphanenin yanindaki kartonlarin altinda.alti oldu.hepsine tekrardan bi bak

Originally posted by KaKa@May 27 2005, 11:04 PM
<!--QuoteBegin-Heaven Fighter
@May 27 2005, 11:01 PM

sopa dediin ne ? metal stick se yastıı kaldırıon.. yatakbasıyla yastık arasında kalan ince yere tıklıon.. tornavidayı diosan kasada..
[post=65681]Quoted post[/post]​
[/quote]

yaw Allah razı olsunda ben herşeyi topladım yan taraf full doldu ama kutuyu hala açamadım

sanane

Üye
2 tane yuzuk ve bi metal stick e ihtiyacin var acmak icin ve actiktan sonra da icine pili ve kaset i koyuyosun

Gokhan43

Üye
Kafayı bozdum galiba. :wacko:

3. Bölüm yüzünden bu durumlara düştük.. :wacko:

yaw akşam akşam kafam basmıyo filmide izledim hala bişi anlamadım adamın biri oynatıp durdu bi nokta gösterdi ama :iyi:

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Şifre her bilgisayarda farklıdır

<!--QuoteBegin-yilmaz891
@May 27 2005, 12:36 AM
arkadaşlar şifre yalan oldu ben yatıym ya herkese iyi geceler "görürsün sen kimyacı"alacağın olsun
[post=64977]Quoted post[/post]​
[/quote]

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar. Tüm Bölümleri bitirdiğimi daha önce söylemiştim. Şimdi sıra 2. Bölümün tam çözümünü verme vakti geldi. Ben sadece 3. bölümde biraz zorlandım. Ama 3. bölümüde yaklaşık 1 saat te bitirdim. 1. bölümü 35 dk 2. bölümü ise 18 dk da bitirmiştim.
2. Bölümün cevabı ...

üst sol ve sağ çekmeceden kağıt ve cd yi alın kasede yüzüğü alın yastğın altından anahtarı alın yastığı kaldırıp yatağın ucuna tıklayıp metalparçayı alın kırmızı bomboş duvarın olduğu ekrana gelin en sol alta tıklayıp pili alın perdeyi çekin anahtarı alın perdeyi ard arda açıp kapayın yüzük düşücek sonra 2 anahtarla çekmeceleri açıp kırmızı kutuyla Güç Kablosunu alın bununla teyp i çalıştırın cd yerine tıklayıp çıkan anahtarı alın ve teypin durduğu masanın en altındaki boşluğa tıklayıp kaseti alın.Sonra kağıtın üzerindeki adrese girin( )oradaki kartlara tıklayarak numarayı bir kenara yazın. Kırmızı kutuyu tıklayı 2 yüzük ve metal parçayı üzerine koyun ve kapğını açın içine pili ve kaseti takın
kapatın bi film çıkıcak adam dans edicek dansta eliyle bi noktayı gözstericek sonra video kapanınca o noktaya yavaş yavaş bi kaçkere tıklayın br çizgi belirince bırakın o çizginin içine tıklayın kasa çıkıcak kasaya 4 haneli kağıttaki adresi yazarak bulduğumuz şifreyi yazın anahtara tıklayıp kiliti açın tornavidayı alın kapı koluna tıklayın ve kapı kolunu düşürün kapıya tıklayıncada açılsın

neoki

Üye
ölünün üstündeki örtüyü nasıl alcam yardımmmm&#33;&#33;&#33; tıklıyom tıklıyom olmuyo&#33;

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ölünün üstündeki örtüyü nasıl alcam yardımmmm&#33;&#33;&#33; tıklıyom tıklıyom olmuyo&#33;
[post=66283]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]
ölünün örtüsünü açın,yarım bir şekilde açtıktan sonra ayak kısmında sağ ayak tarafında ip gibi bir şeyin sağ bacağına dolandığını göreceksiniz.o bölgeye tıklayın ve örtünün açılmasını sağlayın ;

neoki

Üye
2. bölümdede kasanın şifresini url&#39;den aldım fakat o masada yazanlarda olmuyo neden yaw&#33;&#33;&#33;&#33;

neoki

Üye
ölünün örtüsünü açın,yarım bir şekilde açtıktan sonra ayak kısmında sağ ayak tarafında ip gibi bir şeyin sağ bacağına dolandığını göreceksiniz.o bölgeye tıklayın ve örtünün açılmasını sağlayın ;
[post=66301]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]
o bacağın dolandığı şeyide çok denemiştim ama olmamışıtı dur bidaha deneyeyim. yaw bazı şeyler sonra tekrar girip denediğinde olmuyo mesela çakmak bazen çöpü kaldırıyo bazen kaldırmıyo anlamadım yaw&#33;&#33;&#33;