Razzers Üye doctorrr' Alıntı: Mobilim gençler iki adım kaldı geçmeye Genişletmek için tıkla ... ben daha geçiş yapmadım oralara sınavda çıkacak soruları mesaj atar mısın ?
doctorrr' Alıntı: Mobilim gençler iki adım kaldı geçmeye Genişletmek için tıkla ... ben daha geçiş yapmadım oralara sınavda çıkacak soruları mesaj atar mısın ?
doctorrr Üye Dedeler ben cehennemde bi' bronzlaşıp geliyim şöylee... Peynir gibi de girilmez cennete değil mi yani hafif bi' bronzluk şart.
Dedeler ben cehennemde bi' bronzlaşıp geliyim şöylee... Peynir gibi de girilmez cennete değil mi yani hafif bi' bronzluk şart.
Metin MF Üye Furkan Emekli' Alıntı: Belki huri diye birşey yoktur ? olsa bile bilinemez bilinse bile başkasına anlatılamaz. Genişletmek için tıkla ... georgias'ın nihilizmi - - - Eklendi - - - beyler köprüdeyim yardım gönderin düşmek üzereyim - - - Eklendi - - - geçtim cennetin 7. katından yazıyorum
Furkan Emekli' Alıntı: Belki huri diye birşey yoktur ? olsa bile bilinemez bilinse bile başkasına anlatılamaz. Genişletmek için tıkla ... georgias'ın nihilizmi - - - Eklendi - - - beyler köprüdeyim yardım gönderin düşmek üzereyim - - - Eklendi - - - geçtim cennetin 7. katından yazıyorum