amiral gemileri

hangi amiral gemisi

• samsung galaxy s4

Kullanılan: 0 0.0%
  • samsung galaxy note 3

Kullanılan: 1 11.1%
  • htc one

Kullanılan: 3 33.3%
  • lg optimus g2

• sony xperia z1

• nokia lumia 1020

• motorola moto x

Kullanılan: 0 0.0%
  • iphone 5

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
    Konu Sahibi
amiral gemileri
arkadaşlar telefon markalarının en iyi amiral gemileri hangisi ankette secin seçim sebebinizide buraya yazın

eğer arkadaşlar yanlış bir telefon yada yalış bişey yazdıysam affola

eksik yazdıysam beni uyarın ve eklememi isteyin

zaten bir marka bi telefon çıkardıysa o telefonda amiral gemisi diye tanıtıldıysa o markanın en iyi telefonu değil midir?
galiba hangi markaların hangi amiral gemisi cihazlarını tercih ederdnz demek istedin?

KcygtYsn

Üye
Tüm amiral gemilerini bi konuda toplayalım ve seçim yapalim demek istemiş

fk555897

Üye
Şimdilik Z1 ama 5S çıkınca tabi ki 5S.

alyuz41

Üye
Merhaba, ben bu cihazları sürekli takip ediyorum ve elime geçenleri genelde kontrol ederek inceliyorum. Şu ana kadar Note 3 ve Motorola haricinde diğer cihazları kullandım. HTC One benim tercihim, diğer cihazlara göre ele alındığı zaman gerçekten kendisini fark ettirecek ölçütte ayırt ediyor. Samsung artık çok stabil cihazlar yapıyor, S2,S3,S4 birbirine benziyen ve içerik özelliği aynı olan veya biraz biraz geliştirilen bir cihaz. HTC One, içeriği ve kullanışlığı diğerlerinden çok farklı. Hızlı olması, cihazın görsel güzellliği ile birleşince diğer cihazları geçmesini sağlıyor.

Konu Sahibi
zaten bir marka bi telefon çıkardıysa o telefonda amiral gemisi diye tanıtıldıysa o markanın en iyi telefonu değil midir?
galiba hangi markaların hangi amiral gemisi cihazlarını tercih ederdnz demek istedin?

evet öyle demek istedim arkadşlar