Haber amd'den dev android hamlesi!

AIS

Üye
    Konu Sahibi
amd'den dev android hamlesi!
AMD, Windows'u ve Android'i PC üzerinde aynı anda çalıştırmak için dev bir adım attı!

PC'lerde Windows işletim sisteminin yanında Android işletim sistemini ve uygulamalarını da çalıştırmayı sağlayan Bluestacks yazılımı, AMD'den önemli bir destek aldı. AMD, MWC 2014'te, artık kendi işlemcilerine sahip tablet ve PC'lerde Bluestacks'ın da bulunacağını ve sorunsuz çalışacağını duyurdu.

Bluestacks sayesinde Android işletim sistemi, Windows içinde çalıştırabilir bir dosya olarak yer alıyor ve herhangi bir yazılım gibi, Windows'un içinde başlatılabiliyor.

AMD; Bluestacks'lı sistemlerin donanım üreticileri tarafından 2014'ün ikinci yarısından sonrapiyasaya sürüleceğini de haber verdi. PC kullanıcıları hiçbir ekstra işleme veya güncellemeye gerek duymaksızın, AMD tabanlı sistemlerle birlikte Bluestacks'ı pratik olarak çalıştırıp kullanabilecek.

MaxipmaN

Üye
eski telefon alıp pc de oynarım oyunları bluestacks demeyin dandik

Bende programı kullanıyorum ama stabil degil eğer arkasına desteği alırsa sorunlar çözülür .

turancen

Üye
Destek alır merak etmeyin, bende çok isterim pc de android uygulama ve oyunları oynamak,inşallah kontrolleride düzeltirler herhalde.

Bir uygulama düşünün, android telefonlarda olan sistemi pc ye çıkarın, her uygulamayı açsın ama iş oynayama gelince işte orada s....kk, ne kontrol tuşları var, ne de ayarlama, klavyeyi ayarlamak için bin takla atıyoruz, neyse fazla konuştum

bluestacks ben sorunsuz kullanıyorum rom deneme olayi filan da olsa süper olur telefona kurmak yerine program sayesinde romlari denemek mükemmel olabilir.

sahello

Üye
Neden android oyunlarını pc de oynamak isterki insan.Allah aşkına koskoca far cry 3 varken, battlefield 4 varken modern combat'ı niye oynayayım?

0MG90

Üye
Saçma olmuş.