haydelanduka
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam siz kendi bilesenlerinizi yazar misiniz? Birde bu anakart isimi gormez miÖnceden dediğim gibi bu tamamen bilgisayarı kullanma şekline göre değişir. Sadece oyun ve internet için istiyorsan i5 4460 almalısın. Bu işlemci AMD işlemcilere göre minimum FPS'lerde daha önde. Ancak render veya bu tarz işlerle de uğraşabilirim diyorsan FX 8350 almak daha mantıklı. AMD FX 8350 kullanan birisi olarak memnunum. Ancak dediğim gibi tekil çekirdek isteyen uygulamalarda intel daha iyi. Buna sen karar vermelisin. Eğer intel 4460 alacaksan Asus H81m Plus veyaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızanakartı alabilirsin. Eğer AMD FX 8350 alacaksan Asus M5A97 R 2.0 alabilirsin. Bir de Fx 8350 için soğutucu almak da lazım. İşlemci soğutucu olarak da CoolerMaster Hyper 212x veya Hyper 212 evo alabilirsin.
Ayrıca Fx 8350'ye overclock da yapabilirsin.
Gayet güzel sistem. Benim anakartım Asus M5A97 R 2.0. Gerisi aynı zaten.hocam siz kendi bilesenlerinizi yazar misiniz? Birde bu anakart isimi gormez mi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sogutucu da kesin lazim mi? Ben overlock yapmayacagim da ilerleyen zamanlarda ssd ile sogutucuyu alip overlocklasam 2 3 ay yanlizca kasanin faniyle yetnmez mi pcyi hic zorlmiyacagim zaten en fazla cs go oynarken zorlarim.
Hocam toplayacagim kasa artik kafamda netlesti gibi
anakart
Ram
Harddisk
Ekran karti
Islemci
Guc kaynagi
Kasa
Sogutucu(sonra almayi dusunuyorum)
Saolun hocam siz performanstan memnun musunuz? Hang oyunlari ne tur ayarlarda kac fpsde oynuyorsunuz?Gayet güzel sistem. Benim anakartım Asus M5A97 R 2.0. Gerisi aynı zaten.
birde siz wireless kart kullandiniz mi?Saolun hocam siz performanstan memnun musunuz? Hang oyunlari ne tur ayarlarda kac fpsde oynuyorsunuz?
Soğutucuyu almak önemli. Hem işlemcinin serin olması yani uzun ömürlü olması için hem de overclock yapmak için. Ancak çok grafik isteyen oyun oynarsan işlemci fazla ısınıp ses çıkarır hatta mavi ekran bile görebilirsin. Ben sistemimden memnunum. Şimdiye kadar bir problem görmedim. Zaten ben çok grafikli oyun oynayan birisi değilim. Sistemi test etmek için zamanında BF4 yüklemiştim. Gayet de akıcı 60 + FPS ile oynamıştım. Bir ara da Watch Dogs'u denemiştim ama aslına bakarsak o oyun optimizasyon sorunu olan bir oyun. O yüzden o oyunu baz almamak lazım. Arada bir PES 2013 , Grid 2 falan oynuyorum. Hiçbir sıkıntı yok. Sistem gayet hızlı. Tabi ben SSD de kullanıyorum. Dediğim gibi genel olarak problem teşkil edecek bir durum yok.Saolun hocam siz performanstan memnun musunuz? Hang oyunlari ne tur ayarlarda kac fpsde oynuyorsunuz?
birde siz wireless kart kullandiniz mi?
Sogutucu sart mi?
Almama cok az kaldi ama butcede sıkinti yasiyorum o yuzden sogutucu sart mi?
Anladim hocam saolun siz overlock yaptiniz mi yapmayi biliyor musunuz? Aldigimda ihtiyacim olacak.Soğutucuyu almak önemli. Hem işlemcinin serin olması yani uzun ömürlü olması için hem de overclock yapmak için. Ancak çok grafik isteyen oyun oynarsan işlemci fazla ısınıp ses çıkarır hatta mavi ekran bile görebilirsin. Ben sistemimden memnunum. Şimdiye kadar bir problem görmedim. Zaten ben çok grafikli oyun oynayan birisi değilim. Sistemi test etmek için zamanında BF4 yüklemiştim. Gayet de akıcı 60 + FPS ile oynamıştım. Bir ara da Watch Dogs'u denemiştim ama aslına bakarsak o oyun optimizasyon sorunu olan bir oyun. O yüzden o oyunu baz almamak lazım. Arada bir PES 2013 , Grid 2 falan oynuyorum. Hiçbir sıkıntı yok. Sistem gayet hızlı. Tabi ben SSD de kullanıyorum. Dediğim gibi genel olarak problem teşkil edecek bir durum yok.
Gerek duymadım ama 4.2 Ghzde kullanıyorum.Anladim hocam saolun siz overlock yaptiniz mi yapmayi biliyor musunuz? Aldigimda ihtiyacim olacak.
Paranın varsa daha iyi bur Intel ama eğer bu model ise AMD benceHocam simdi ben sadece oyun ve internette gezinmk icin alacagim benim oyle overlockla falan isim olmaz. İntel mi amd mi?
Bende ayni dusuncedeyim hocam sagolun.Paranın varsa daha iyi bur Intel ama eğer bu model ise AMD bence
Ben de yeni vatanın sitesinden sipariş verdimBende ayni dusuncedeyim hocam sagolun.
Verdiginiz siparisteki parcalar nelerdi hocam?Ben
Ben de yeni vatanın sitesinden sipariş verdim
Sadece oyun ve internet amaçlı alınacaksa i5 almak daha doğru bir karar olur.Hocam simdi ben sadece oyun ve internette gezinmk icin alacagim benim oyle overlockla falan isim olmaz. İntel mi amd mi?
Peki hocam 4460 ile 4690 arasinda cok fark var midir? Birde uygun anakart soyler misiniz?Sadece oyun ve internet amaçlı alınacaksa i5 almak daha doğru bir karar olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?