avast Üye yalnız hocam sjoplu resim yasak dediniz diye ben yarışmaya katılmadım @Velo13 10 @mehsevim 8 @Özkan Ç. 6
yalnız hocam sjoplu resim yasak dediniz diye ben yarışmaya katılmadım @Velo13 10 @mehsevim 8 @Özkan Ç. 6
mürteza16 Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: yalnız hocam sjoplu resim yasak dediniz diye ben yarışmaya katılmadım @Velo13 10 @mehsevim 8 @Özkan Ç. 6 Genişletmek için tıkla ... Bana gönderseydin keşke. Shoplu olup olmadığına ben karar verirdim.
avast' Alıntı: yalnız hocam sjoplu resim yasak dediniz diye ben yarışmaya katılmadım @Velo13 10 @mehsevim 8 @Özkan Ç. 6 Genişletmek için tıkla ... Bana gönderseydin keşke. Shoplu olup olmadığına ben karar verirdim.
messevim Üye mürteza16' Alıntı: Bana gönderseydin keşke. Shoplu olup olmadığına ben karar verirdim. Genişletmek için tıkla ... Adam fotoğrafının shoplu olduğunu söylüyor, neyine karar vereceksin ki
mürteza16' Alıntı: Bana gönderseydin keşke. Shoplu olup olmadığına ben karar verirdim. Genişletmek için tıkla ... Adam fotoğrafının shoplu olduğunu söylüyor, neyine karar vereceksin ki
mürteza16 Üye Konu Sahibi mehsevim' Alıntı: Adam fotoğrafının shoplu olduğunu söylüyor, neyine karar vereceksin ki Genişletmek için tıkla ... Aşırı derecede shop yasak. Sadece tonlarla oynadıysa kabul ederim.
mehsevim' Alıntı: Adam fotoğrafının shoplu olduğunu söylüyor, neyine karar vereceksin ki Genişletmek için tıkla ... Aşırı derecede shop yasak. Sadece tonlarla oynadıysa kabul ederim.
avast Üye mürteza16' Alıntı: Bana gönderseydin keşke. Shoplu olup olmadığına ben karar verirdim. Genişletmek için tıkla ... Snapseed ile oynama yapmıştım da bunlardada var oynama yani shopsuz deyince atarım sana yinede
mürteza16' Alıntı: Bana gönderseydin keşke. Shoplu olup olmadığına ben karar verirdim. Genişletmek için tıkla ... Snapseed ile oynama yapmıştım da bunlardada var oynama yani shopsuz deyince atarım sana yinede
TheLastRevolution Üye @Furkan Emekli adlı üyeye 10 puan @0MG90 adlı üyeye 8 puan @dgnmrt95 adlı üyeye 6 puan Son düzenleme: 30 Ocak 2015
mürteza16 Üye Konu Sahibi ghstr' Alıntı: @Furkan Emekli adlı üyeye 10 puan Genişletmek için tıkla ... 8 ve 6 puanıda vermelisin.
ghstr' Alıntı: @Furkan Emekli adlı üyeye 10 puan Genişletmek için tıkla ... 8 ve 6 puanıda vermelisin.
Furkan Emekli Üye ghstr' Alıntı: @Furkan Emekli adlı üyeye 10 puan Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim , sağ olasın.
ghstr' Alıntı: @Furkan Emekli adlı üyeye 10 puan Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim , sağ olasın.
TheLastRevolution Üye mürteza16' Alıntı: 8 ve 6 puanıda vermelisin. Genişletmek için tıkla ... Düzenledim hocam uyari için teşekkürler
mürteza16' Alıntı: 8 ve 6 puanıda vermelisin. Genişletmek için tıkla ... Düzenledim hocam uyari için teşekkürler
Furkan Emekli Üye Dede' Alıntı: Kimse benim erkeklerimi beğenmemiş. Vay be... Genişletmek için tıkla ... Biz beğendik dede , gerisini boşver
Dede' Alıntı: Kimse benim erkeklerimi beğenmemiş. Vay be... Genişletmek için tıkla ... Biz beğendik dede , gerisini boşver
mürteza16 Üye Konu Sahibi The Schook' Alıntı: @Dede 10 @0MG90 8 @Özkan Ç. 6 Genişletmek için tıkla ... 12 günle oyun geçersizdir. Ahmet Özpolat' Alıntı: @Rock Ve Roll 10 puan @Furkan Emekli 8puan @0MG90 6puan basarilar Genişletmek için tıkla ... Oy verme kuralları gereğince oyun geçersizdir.
The Schook' Alıntı: @Dede 10 @0MG90 8 @Özkan Ç. 6 Genişletmek için tıkla ... 12 günle oyun geçersizdir. Ahmet Özpolat' Alıntı: @Rock Ve Roll 10 puan @Furkan Emekli 8puan @0MG90 6puan basarilar Genişletmek için tıkla ... Oy verme kuralları gereğince oyun geçersizdir.
KayraBey Üye mürteza16' Alıntı: 12 günle oyun geçersizdir. Oy verme kuralları gereğince oyun geçersizdir. Genişletmek için tıkla ... Bana oy vereni iptal ettin ayıp be
mürteza16' Alıntı: 12 günle oyun geçersizdir. Oy verme kuralları gereğince oyun geçersizdir. Genişletmek için tıkla ... Bana oy vereni iptal ettin ayıp be