amasya'da mayın patladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
amasya'da mayın patladı
Amasya'da mayın patlaması; Jandarma er Murat Erdem şehit düştü, 5 asker yaralandı

Eykul

Üye
Allah mekanini cennet etsin... Ya birgun bir sehit haberi olmasa sasardim! Pess yani pess! Neresinde olmus? Uni ye yakin mi?

Haydar

Emekli Yönetici
Amasya'da mayın patlaması: 1 asker şehit
Amasya'da mayın patlamnası sonucu 1 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.
09.04.2012 15:37

AYRINTIALR GELİYOR...

Eykul

Üye
Spy ghost senden hizli cikti HHA da is yok... Artik isim verdi

Ya tem nerede olmus?

Tepkiler: spy ghost

Haydar

Emekli Yönetici
Amasya'da mayın patladı: 1 asker şehit, 5 asker yaralı
Amasya'da mayın patlaması sonucu 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Olay, Taşova yolu üzerindeki Çiğdemlik kasabası yakınında meydana geldi. Olayda ilk bilgilere göre bir asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Yaralılar, Amasya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. kaynak : zaman & HHA

---------- Eklendi @ 16:16:12 ---------- Yazıldı @ 16:14:02 ----------

Askeri aracın geçişi sırasın bomba patlatıldı: 1 şehit, 4 yaralı
AMASYA'nın merkeze bağlı Çiğdemli Köyü Zana Köprüsü üzerinde askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumandalı bombanın patlatılması sonucu 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Olay bugün saat 15.30'da Amasya'da meydana geldi. Merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Çiğdemli Köyü Zana Köprüsü üzerinden askeri aracın geçişi sırasında, uzaktan kumandayla patlatılan bomba nedeniyle ilk belirlemelere göre 1 askerin şehit olduğu ve 4 askerin de yaralandı belirtildi. Olay yerine çok sayıda asker ve ambulans sevk edildi.Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir askerleri taşıyan sivil aracın geçişi sırasında mayının patladığını, 1 askerin şehit olduğunu 1 astsubayın yaralandığını belirterek yaralı saylısının artabileceğini bildirdi kaynak : samanyoluhaber& HHA

Tepkiler: spy ghost
    Konu Sahibi
Spy ghost senden hizli cikti HHA da is yok... Artik isim verdi

Ya tem nerede olmus?
haber köşesinin eski bakıcılarındanız ayrıca bugün turkcell bayağı bir güzellik yapınca böyle haberleri ulaştırabiliyorum haydar haberi güncellemiş teşekkürler haydar ben haberi görünce direkt mobilden aktardım

Haydar

Emekli Yönetici

ne demek kardeşim görevim

Allah rahmet etsin inşallah, kalanlarına başsağlığı diliyorum. Diğer yaralı kardeşlerim de inşallah biran evvel iyileşirler... Allah yardımcıları olsun.

Emrgncy

Üye
Allah rahmet eylesin
Yaralı askerlerimize acil şifâlar lütfeylesin

Yapanların da tez zamanda cezasını versin inşallah

DiaBLoS

Admin
Yapanlar Allah'ın dan bulsun ... Allah ellerini ayaklarını çolak etsin . Vatan haini soysuzlar...

Tepkiler: OttomaN TigeR

Eykul

Üye
Yapanlar Allah'ın dan bulsun ... Allah ellerini ayaklarını çolak etsin . Vatan haini soysuzlar...

Beddua ya bak bence beddua yerine dua et daha guzel olur. Allah onlari isla etsin, onlara akil fikir vicdan versin de daha guzel olur

Tepkiler: OttomaN TigeR

DiaBLoS

Admin
Beddua ya bak bence beddua yerine dua et daha guzel olur. Allah onlari isla etsin, onlara akil fikir vicdan versin de daha guzel olur

Pkk lılara mı dua edeceğim ...

Pkk lı soysuzlara akıl fikir vicdan ne arar ? Olsa bunları yaparlar mı Esma ? ...

Eykul

Üye

Pkk lılara mı dua edeceğim ...

Pkk lı soysuzlara akıl fikir vicdan ne arar ? Olsa bunları yaparlar mı Esma ? ...

Sen ismimi nerden biliyorsun? Sen kimsin?

Yok iste onlarda ne akil ne fikir... O yuzden dua et diyorum ya. Hem gunaha girecegine sevaba girersin. Hemde onlar da akillarini basa alirlar ve bakarsin boyle hainlikler yapmazlar...

DiaBLoS

Admin
Dün gececiler de konuştuk ya Esma ...? Ben Ali ...!

Valla az bile beddua ettiğimi düşünüyorum .
Allah ından bulsun pkk denen soysuzlar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...