kurt bey Üye Nazy' Alıntı: yani benmim gibi aprek e koç demeni hiç yakıştıramadım alttaki kova Genişletmek için tıkla ... ben senin çıktığını sanıyodum ali öle demiştin ama o yüzden koç dedim alttaki akrep
Nazy' Alıntı: yani benmim gibi aprek e koç demeni hiç yakıştıramadım alttaki kova Genişletmek için tıkla ... ben senin çıktığını sanıyodum ali öle demiştin ama o yüzden koç dedim alttaki akrep
leiche Emekli Yönetici bildin sayılır 21 mayıs boğa ama bazı gazeteler ikizler gösteriyor alttaki üye erkeksen balık bayansan kova
bildin sayılır 21 mayıs boğa ama bazı gazeteler ikizler gösteriyor alttaki üye erkeksen balık bayansan kova
delrico Emekli Yönetici erdi92' Alıntı: yok ben akrep değilim alttaki akrep Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- yok ben kocum ama alltaki kesin kartaldır yok saka alltaki sen balik ol bari
erdi92' Alıntı: yok ben akrep değilim alttaki akrep Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- yok ben kocum ama alltaki kesin kartaldır yok saka alltaki sen balik ol bari