CABBAR Üye aydınrocco1234' Alıntı: 4x-3= kök x çözüm kümesi ? acıl arkadaslar ) Genişletmek için tıkla ... 1 ve 3
aydınrocco1234' Alıntı: 4x-3= kök x çözüm kümesi ? acıl arkadaslar ) Genişletmek için tıkla ... 1 ve 3
CABBAR Üye Asteroid9' Alıntı: 1 + 3 =? Genişletmek için tıkla ... 44 ben buldum ben buldum ışte benim sorum bulana 1 milyon $ (n2 +1) formunda yazılabilen sonsuz tane asal var mıdır
Asteroid9' Alıntı: 1 + 3 =? Genişletmek için tıkla ... 44 ben buldum ben buldum ışte benim sorum bulana 1 milyon $ (n2 +1) formunda yazılabilen sonsuz tane asal var mıdır
Metin MF Üye SkyLaBTR' Alıntı: yoktur canım benim n=tek sayı olunca olmuyo o dediğin.. benim soru: 1/sonsuz Genişletmek için tıkla ... Cevap 1 bu bir kuraldır Bakayım benim sorumu kim doğru yapabilecek? Cevabı biliyorum. Sorum: Bir terzi, bir kumaşı 12 saniyede 3 eşit parçaya bölebiliyor. Terzi, kumaşı 9 eşit parçaya kaç saniyede böler? Not: Cevap 36 değil.
SkyLaBTR' Alıntı: yoktur canım benim n=tek sayı olunca olmuyo o dediğin.. benim soru: 1/sonsuz Genişletmek için tıkla ... Cevap 1 bu bir kuraldır Bakayım benim sorumu kim doğru yapabilecek? Cevabı biliyorum. Sorum: Bir terzi, bir kumaşı 12 saniyede 3 eşit parçaya bölebiliyor. Terzi, kumaşı 9 eşit parçaya kaç saniyede böler? Not: Cevap 36 değil.
tarxhn Üye terzi kafasına göre takılır ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (1-1+1-1+1-1+1-1+1-1.......+1) sonucu kaçtır? bilene helal olsun der. önüde eğilirim.
terzi kafasına göre takılır ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (1-1+1-1+1-1+1-1+1-1.......+1) sonucu kaçtır? bilene helal olsun der. önüde eğilirim.
CABBAR Üye Metin' Alıntı: Cevap 1 bu bir kuraldır Bakayım benim sorumu kim doğru yapabilecek? Cevabı biliyorum. Sorum: Bir terzi, bir kumaşı 12 saniyede 3 eşit parçaya bölebiliyor. Terzi, kumaşı 9 eşit parçaya kaç saniyede böler? Not: Cevap 36 değil. Genişletmek için tıkla ... 4
Metin' Alıntı: Cevap 1 bu bir kuraldır Bakayım benim sorumu kim doğru yapabilecek? Cevabı biliyorum. Sorum: Bir terzi, bir kumaşı 12 saniyede 3 eşit parçaya bölebiliyor. Terzi, kumaşı 9 eşit parçaya kaç saniyede böler? Not: Cevap 36 değil. Genişletmek için tıkla ... 4
tarxhn Üye aykut birşey sorucam adam 3 parçayı 12 sn bolebiliyorsa, 12 parcayı 4 sn bolebilir duşundum işin içinden cıkamadım
aykut birşey sorucam adam 3 parçayı 12 sn bolebiliyorsa, 12 parcayı 4 sn bolebilir duşundum işin içinden cıkamadım
everest22 Üye __simyacı__' Alıntı: vq dur A+b+v-ze:2=X X kactır ? Kolay bir soru Genişletmek için tıkla ... peh cok kolay ama gençlerin önünü açmak için ben cevap vermiyim böylelikle genç nesil bilgi seviyesi artsin yada kisaca şöyle diyim(bilmiyorum)
__simyacı__' Alıntı: vq dur A+b+v-ze:2=X X kactır ? Kolay bir soru Genişletmek için tıkla ... peh cok kolay ama gençlerin önünü açmak için ben cevap vermiyim böylelikle genç nesil bilgi seviyesi artsin yada kisaca şöyle diyim(bilmiyorum)
BrainHacker Üye everest22' Alıntı: peh cok kolay ama gençlerin önünü açmak için ben cevap vermiyim böylelikle genç nesil bilgi seviyesi artsin yada kisaca şöyle diyim(bilmiyorum) Genişletmek için tıkla ... A =1 b=2 ... gibi bir soru.Kolay dimi
everest22' Alıntı: peh cok kolay ama gençlerin önünü açmak için ben cevap vermiyim böylelikle genç nesil bilgi seviyesi artsin yada kisaca şöyle diyim(bilmiyorum) Genişletmek için tıkla ... A =1 b=2 ... gibi bir soru.Kolay dimi