SAINT1 Üye Yok hiç sevmem oda temizlemeyi.Sırf bu yüzden evlendim Aklına gelen ilk hatanı itiraf et .
ßUr@k Üye aklıma gelen ilk hatam hurdacılarla kavga etmek kimseye tavsiye etmem sende yaptığın bi suçu itiraf et
aklıma gelen ilk hatam hurdacılarla kavga etmek kimseye tavsiye etmem sende yaptığın bi suçu itiraf et
ॐOsMaN Üye Alttaki üyelerin hepsinden bu konuya teşekkür bekliyorum. Eğlencede sınır tanımasınlar --------------- Ekleme --------------- Yaptığım en büyük,en iyi,en heycanli suç duvarlara resim çizmek resimlerim ne kadar kötü olsada ben bu işi seviyorm. xD
Alttaki üyelerin hepsinden bu konuya teşekkür bekliyorum. Eğlencede sınır tanımasınlar --------------- Ekleme --------------- Yaptığım en büyük,en iyi,en heycanli suç duvarlara resim çizmek resimlerim ne kadar kötü olsada ben bu işi seviyorm. xD
Cezzbedici3 Üye konu hortladııı attaki üye bugün benle takılcak turistik yerleri gezicem n8'i ona vericem benim fotoğrafçım olucak
konu hortladııı attaki üye bugün benle takılcak turistik yerleri gezicem n8'i ona vericem benim fotoğrafçım olucak
Astrosman Üye Kırşehir uçtu parçalarken.... Alttaki bana flash player son sürümü var mi bi link koy bakiim