buketcik Üye bengeldim.ya bugün giremedim foruma .özledim valla. ben turşu ve çiğ köfte istiyorum. ay valla bi canım çektiki.resmini bile koyana dua edecem yani oderece.nolurrrr
bengeldim.ya bugün giremedim foruma .özledim valla. ben turşu ve çiğ köfte istiyorum. ay valla bi canım çektiki.resmini bile koyana dua edecem yani oderece.nolurrrr
buketcik Üye Aziz™;3241672' Alıntı: alttaki bana mırra getir Genişletmek için tıkla ... sen bitanesin .nasıl makbule geçti anlatamam.tşk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aziz™;3241672' Alıntı: alttaki bana mırra getir Genişletmek için tıkla ... sen bitanesin .nasıl makbule geçti anlatamam.tşk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buketcik Üye ya gecenin bu yarısında dışarı alışverişemi gidilir yahu. yok bitanem alma bişey.sabah söylerim gider alırsın.
ya gecenin bu yarısında dışarı alışverişemi gidilir yahu. yok bitanem alma bişey.sabah söylerim gider alırsın.
_SiyabeNd_ Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Vardır açık bi pastane heralde Alttaki Canının sağlığı ben birşey istemiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Vardır açık bi pastane heralde Alttaki Canının sağlığı ben birşey istemiyorum