__xXx__ Üye Cezzbedici2' Alıntı: hiç rakı içmedim efesi çok severim ama rakıyıda denemek istiyorum tamam ajan olabilir ama nerde şöyle bi denizci kayığında ufak bi masada kıyak olur deniz esintisi falan Genişletmek için tıkla ... boğaz yolu göründü desene
Cezzbedici2' Alıntı: hiç rakı içmedim efesi çok severim ama rakıyıda denemek istiyorum tamam ajan olabilir ama nerde şöyle bi denizci kayığında ufak bi masada kıyak olur deniz esintisi falan Genişletmek için tıkla ... boğaz yolu göründü desene
Cezzbedici3 Üye z5500 bulsun bana hiçbiyerde yokk offfff lanet logitech b.k vardı üretimi durdurucak g.t.ne ne kaçtıysa
z5500 bulsun bana hiçbiyerde yokk offfff lanet logitech b.k vardı üretimi durdurucak g.t.ne ne kaçtıysa
Astrosman Üye 2 tane aldım biri sana biri bana karşılıklı içeriz alttaki bana sazımın teli koptu re ile la teli çabuk al gel hadi bekliyorum
2 tane aldım biri sana biri bana karşılıklı içeriz alttaki bana sazımın teli koptu re ile la teli çabuk al gel hadi bekliyorum
Oğuzhan Üye kac para oluyo bu tel? Cok pahaliysa alamam Alttaki kulakligimin kablosu koptu kopacak bana en guzelinden kafa bantli kulaklik alsana
kac para oluyo bu tel? Cok pahaliysa alamam Alttaki kulakligimin kablosu koptu kopacak bana en guzelinden kafa bantli kulaklik alsana
Astrosman Üye Kabız Civciv' Alıntı: kac para oluyo bu tel? Cok pahaliysa alamam Alttaki kulakligimin kablosu koptu kopacak bana en guzelinden kafa bantli kulaklik alsana Genişletmek için tıkla ... 5 tl kardeşim. Oyun cd aldım . Alttaki bana amfi alsın
Kabız Civciv' Alıntı: kac para oluyo bu tel? Cok pahaliysa alamam Alttaki kulakligimin kablosu koptu kopacak bana en guzelinden kafa bantli kulaklik alsana Genişletmek için tıkla ... 5 tl kardeşim. Oyun cd aldım . Alttaki bana amfi alsın