__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: vişnelı bı soda Genişletmek için tıkla ... bi kaç tane alayım doya doya iç alttaki bana şöyle taze çıtır çıtır bi simit alsın
pelın_' Alıntı: vişnelı bı soda Genişletmek için tıkla ... bi kaç tane alayım doya doya iç alttaki bana şöyle taze çıtır çıtır bi simit alsın
__xXx__ Üye mfb2' Alıntı: Alırız hacı sorun değil Alttakide bana sigara alsın Genişletmek için tıkla ... kusura bakma kardeşim zehirlenmene sebep olamam başka bişi iste canım feda.alttaki bana 100 gram eroin alsın uçuş moduna geçmem lazım
mfb2' Alıntı: Alırız hacı sorun değil Alttakide bana sigara alsın Genişletmek için tıkla ... kusura bakma kardeşim zehirlenmene sebep olamam başka bişi iste canım feda.alttaki bana 100 gram eroin alsın uçuş moduna geçmem lazım
pelın_ döverım senı bak ablan sayılırım senden buyugum yok öle pıs şeyler alttakı bana bı sakız ol be
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: döverım senı bak ablan sayılırım senden buyugum yok öle pıs şeyler alttakı bana bı sakız ol be Genişletmek için tıkla ... ne marka olsun sakız bi de neli istersin alttaki bana hks marka blow off alsın turboya lazım
pelın_' Alıntı: döverım senı bak ablan sayılırım senden buyugum yok öle pıs şeyler alttakı bana bı sakız ol be Genişletmek için tıkla ... ne marka olsun sakız bi de neli istersin alttaki bana hks marka blow off alsın turboya lazım
__xXx__ Üye Cezzbedici2' Alıntı: alttaki kafana göre takıl Genişletmek için tıkla ... rakı balığa ne dersin?
Cezzbedici3 Üye hiç rakı içmedim efesi çok severim ama rakıyıda denemek istiyorum tamam ajan olabilir ama nerde şöyle bi denizci kayığında ufak bi masada kıyak olur deniz esintisi falan
hiç rakı içmedim efesi çok severim ama rakıyıda denemek istiyorum tamam ajan olabilir ama nerde şöyle bi denizci kayığında ufak bi masada kıyak olur deniz esintisi falan