Cezzbedici3 Üye bir evom oldu : dünyanın ilk üç kameralı telefonunun sahibiyim artık alttaki bana birde sony DLP Projeksiyon ve 3x2m boyutunda perde al z5500 ile birlikte muhteşem bir sinema salonum olucak ----------Eklendi @ 23:39:49 ---------- Yazıldı @ 23:37:26 ---------- Necmati' Alıntı: Bugatti Veyron :d Genişletmek için tıkla ... bugattini bugün alsam 1 ay beklemelisin national geographic te bugattinin üretimini izledim bir fabrikada değil sadece 16 kişinin çalıştığı mis gibi dağ yeşilliğinde bir atolyede tamamen elle üretiliyor muhteşem bişey
bir evom oldu : dünyanın ilk üç kameralı telefonunun sahibiyim artık alttaki bana birde sony DLP Projeksiyon ve 3x2m boyutunda perde al z5500 ile birlikte muhteşem bir sinema salonum olucak ----------Eklendi @ 23:39:49 ---------- Yazıldı @ 23:37:26 ---------- Necmati' Alıntı: Bugatti Veyron :d Genişletmek için tıkla ... bugattini bugün alsam 1 ay beklemelisin national geographic te bugattinin üretimini izledim bir fabrikada değil sadece 16 kişinin çalıştığı mis gibi dağ yeşilliğinde bir atolyede tamamen elle üretiliyor muhteşem bişey
OttomaN TigeR Üye Elbette hemen... Alttaki Zaza'ya hemen ekmek arası ciğer, yanıda ayran (bizden) arkasından da çay, tavşan kanı olsun....
Elbette hemen... Alttaki Zaza'ya hemen ekmek arası ciğer, yanıda ayran (bizden) arkasından da çay, tavşan kanı olsun....
.yaRasa. Üye İki tane dönen kelle mi?.. bi düşüniym! kelle paça yapcaksan alırım.. alttaki bana messiyi alsın yukarıayrancıspor düşmek üzere!
İki tane dönen kelle mi?.. bi düşüniym! kelle paça yapcaksan alırım.. alttaki bana messiyi alsın yukarıayrancıspor düşmek üzere!
OttomaN TigeR Üye Buyrun Hüseyin bey hemde dalından taze taze... Alttaki benim senden ricam da kavun olsun...
Dafny Üye zaza' Alıntı: One yeniliyormu? Htc desire hd Genişletmek için tıkla ... Tabii ki Hani böyle cips gibi İşiniz gücünüz telefon bir şey bulamadım istemiyorum
zaza' Alıntı: One yeniliyormu? Htc desire hd Genişletmek için tıkla ... Tabii ki Hani böyle cips gibi İşiniz gücünüz telefon bir şey bulamadım istemiyorum