Utku Üye Dampierre' Alıntı: Dominostan sipariş ettim 30 dk da gelmezse benden değil valla bana nvidia 3d gözlük al Genişletmek için tıkla ... 3D televizyonun var mı ki? Aldım gitti
Dampierre' Alıntı: Dominostan sipariş ettim 30 dk da gelmezse benden değil valla bana nvidia 3d gözlük al Genişletmek için tıkla ... 3D televizyonun var mı ki? Aldım gitti
Dampierre Üye Utku™;3686441' Alıntı: 3D televizyonun var mı ki? Aldım gitti Genişletmek için tıkla ... monitörün 120 hertz destekliyorsa sorun yok ok aldım sana s2 bana samuray kılıcı al
Utku™;3686441' Alıntı: 3D televizyonun var mı ki? Aldım gitti Genişletmek için tıkla ... monitörün 120 hertz destekliyorsa sorun yok ok aldım sana s2 bana samuray kılıcı al
caglet Üye Şanslısın 1 alana 2 bedavaymış... 3 tane nurtopu gibi n9'un oldu TR de ilk hızlı kargoyla getirttim 9-10 saniye içinde getiriyorlar Bende alttakinden kestane şekeri istiyorum o olmazsa yapamam
Şanslısın 1 alana 2 bedavaymış... 3 tane nurtopu gibi n9'un oldu TR de ilk hızlı kargoyla getirttim 9-10 saniye içinde getiriyorlar Bende alttakinden kestane şekeri istiyorum o olmazsa yapamam