.BlueTR Üye Necmati' Alıntı: İ7 istiyorum yeni nesil Genişletmek için tıkla ... bende i3(gerçi zaten vra ama olsun yedek)en iyisinden en iyisinden bi i5 bide i7+i7 extreme pahalı tutacak ama olsun
Necmati' Alıntı: İ7 istiyorum yeni nesil Genişletmek için tıkla ... bende i3(gerçi zaten vra ama olsun yedek)en iyisinden en iyisinden bi i5 bide i7+i7 extreme pahalı tutacak ama olsun
Aziz™ Üye jejep' Alıntı: Evdekini getirsem olmaz mı ama beraber oynıcaz Bir sakız alsa yeter. Genişletmek için tıkla ... Tamam hacı beraber oynarız Şarj aleti bozuldu onu al ama 890 mA'lık
jejep' Alıntı: Evdekini getirsem olmaz mı ama beraber oynıcaz Bir sakız alsa yeter. Genişletmek için tıkla ... Tamam hacı beraber oynarız Şarj aleti bozuldu onu al ama 890 mA'lık
jejep Üye Aziz™;3300557' Alıntı: Tamam hacı beraber oynarız Şarj aleti bozuldu onu al ama 890 mA'lık Genişletmek için tıkla ... Dün 890 mA lik şarj aleti patlattım sana 1A lik getireyim oda evde var Dürüm alsın.
Aziz™;3300557' Alıntı: Tamam hacı beraber oynarız Şarj aleti bozuldu onu al ama 890 mA'lık Genişletmek için tıkla ... Dün 890 mA lik şarj aleti patlattım sana 1A lik getireyim oda evde var Dürüm alsın.
jejep Üye -Crazy Girl-' Alıntı: İskender Genişletmek için tıkla ... Alırımda buı saatten sonra kilo yapmasın Altdaki bana 10Mhz kristal alsın.
-Crazy Girl-' Alıntı: İskender Genişletmek için tıkla ... Alırımda buı saatten sonra kilo yapmasın Altdaki bana 10Mhz kristal alsın.