met Üye ne demek iste babaanneler günü hediyesi bile alayım alttaki bana ispanyaya bir uçak bileti alsana öss den sonra sevgilimin yanına gidicem de babam paradan dolayı salmıyo
ne demek iste babaanneler günü hediyesi bile alayım alttaki bana ispanyaya bir uçak bileti alsana öss den sonra sevgilimin yanına gidicem de babam paradan dolayı salmıyo
yitik savaşçı Üye Konu Sahibi Bana bunu yapma, bu acıyı yaşatma... Alttaki senden matruşkanın içinden çıkmanı istiyorum.
a21a Emekli Yönetici Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Alttaki; bu konuya mesaj yazmamanı istiyorum..
a21a Emekli Yönetici <div class='quotetop'>(Caine @ May 12 2006, 12:59 AM) [post=332851]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> a21a abim konuyu bitirmişşşş, kilitlemiş [/b][/quote]
<div class='quotetop'>(Caine @ May 12 2006, 12:59 AM) [post=332851]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> a21a abim konuyu bitirmişşşş, kilitlemiş [/b][/quote]
yitik savaşçı Üye Konu Sahibi Vassili coğrafya olmasın da... Alttaki senden oyunu bitirmeye çalışan a21a'yı Nuri Alço yöntemiyle bayıltmanı istiyorum.
Vassili coğrafya olmasın da... Alttaki senden oyunu bitirmeye çalışan a21a'yı Nuri Alço yöntemiyle bayıltmanı istiyorum.
yitik savaşçı Üye Konu Sahibi Olur... Saklambaçla başlayayım... Alttaki senden Galatasaray'ın şampiyonluğunu temenni etmeni istiyorum.
Olur... Saklambaçla başlayayım... Alttaki senden Galatasaray'ın şampiyonluğunu temenni etmeni istiyorum.
marsi Üye dua ederdim ama olmıcak duaya amin denmez kardes. alttaki senden kanuninin tıger modelini istiyorum..
dua ederdim ama olmıcak duaya amin denmez kardes. alttaki senden kanuninin tıger modelini istiyorum..
perfectlover Üye <div class='quotetop'>(jöly @ May 15 2006, 03:26 AM) [post=334675]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> alttaki senden samsung d600 istiyom alırmısın? [/b][/quote] Siemens SX1'im var istersen onu verebilirim. Alttaki arkadaştan fazla birşey istemiyorum. Yalnızca Ferrari F50.
<div class='quotetop'>(jöly @ May 15 2006, 03:26 AM) [post=334675]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> alttaki senden samsung d600 istiyom alırmısın? [/b][/quote] Siemens SX1'im var istersen onu verebilirim. Alttaki arkadaştan fazla birşey istemiyorum. Yalnızca Ferrari F50.
e.m.r.e.c.i.x Üye teşekkürederim iiiiiiiiiii alttaki senden şampiyonun kim oldugunu sölemeni istiyorum
***BlackrosE*** Üye G-a-l-a-t-a-s-a-r-a-y!!! Alttaki kendini ii hissetmeni ve etrafındaki insanlara bunu yansıtmanı istiyorum!!
G-a-l-a-t-a-s-a-r-a-y!!! Alttaki kendini ii hissetmeni ve etrafındaki insanlara bunu yansıtmanı istiyorum!!