pelın_ Konu Sahibi yok gelemem işim var Alttaki pasta yapımı dersi var gelirmisin benle güzel geçer o ders
__piranha__ Üye gelmem mı yeterki sen iste alttaki çok güzel bir akşam yemeğine bana gelen mi ayrıca bu teklifim tüm maxicep ailesi için geçerlidir
gelmem mı yeterki sen iste alttaki çok güzel bir akşam yemeğine bana gelen mi ayrıca bu teklifim tüm maxicep ailesi için geçerlidir
pelın_ Konu Sahibi Astrosman' Alıntı: Gelirim tabi ki. Alttaki benimle uçağa binip antalya ya gidelim mi Genişletmek için tıkla ... gelmezmiyim tabikide alttaki bizimle Antalya ya gelirmisin
Astrosman' Alıntı: Gelirim tabi ki. Alttaki benimle uçağa binip antalya ya gidelim mi Genişletmek için tıkla ... gelmezmiyim tabikide alttaki bizimle Antalya ya gelirmisin
__piranha__ Üye biri yüzünden antalyadan nefret eder oldum alttaki benimle cehenneme gel lan zebanileri kızdırak
Astrosman Üye Kılarim da sevap bana yazılıyo. Alttaki benimle cs kit için internet cafe ye gelirmisin
Oğuzhan Üye cs kit ne bilmiyorum ama gelirim alttaki benimle yarin berbere gelsene senin saclari da aradan cikarak
cs kit ne bilmiyorum ama gelirim alttaki benimle yarin berbere gelsene senin saclari da aradan cikarak
Kingmortall Üye Kabız Civciv' Alıntı: olur alttaki bizimle yemege gel Genişletmek için tıkla ... olur ısmarlayan sen olursan alttaki bilardoya gidiyorum sende gel
Kabız Civciv' Alıntı: olur alttaki bizimle yemege gel Genişletmek için tıkla ... olur ısmarlayan sen olursan alttaki bilardoya gidiyorum sende gel