Almanyadan Haber : Bada 2.0 çıkış tarihi ->

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

werem

Üye
    Konu Sahibi
Almanyadan Haber : Bada 2.0 çıkış tarihi ->
Arkadaşlar Almanyada Samsung Support ta çalışan arkadaşımla uzun uğraşlar sonucu bilgi aldım Bata senede 2 update geçer Biri Mayıs Diğer Eylül...
Bada 2.0.xx çıkacağı tarihi ise Mayıs 5 olma ihtimali çok yüksek. Yöneticiler aralarında bu tarihi çok tartışıyorlar dedi.

5 Mayıs 2012

Bende Samsung Deutschland Support un ve arkadaşımın yalancısıyım

Bu tarih çok geç değilmi sizce.???

runo55

Üye
Hemde Çok geç :S

@werem

Sakın ola yanlış anlama kardeşim ama
Birçok iddaa ortaya atıldı çeşitli tarihler verildi
İnan hiçbirine inanmıyorum ...
Dediğin doğru diyelim Mayisda çok geç
Türkiye için neden bu kadar erteleme yapılıyor anlamak mumkun değil.

Geçecek gibi eray (:
Samsung'dan bahsediyoruz ? Hatirla eylül - ekim - kasım - aralık 2011 i

Tepkiler: fullwar

werem

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuştuğum kişi ciddiydi bilemiyorum ama şunu söyliyim |||Sahibinden satılık temiz wave 8500

TeAmo42

Üye
Bu belledende kötü oldu ya size

furkey

Üye
Bu samsung böyle bizimle oynamaya devam ederse 2013 de der. Bada 2 ile bada 3 ü de aynı anda çıkarır. Hatta yok size güncelleme ne haliniz varsa görün bile der. Der yani samsung bu...

Bu ne böyle. wave 2 aldığıma pişman oluyorum. 2.0 beta sürümlerinin uygulaması olsa hiç durmam ona geçerim bunlar tarihi 5 ay sonraya atıyo.

zmatyar

Üye
Bu hayatta BADA'LAMAYA devam ?

Arkadaşlar konuştuğum kişi ciddiydi bilemiyorum ama şunu söyliyim |||Sahibinden satılık temiz wave 8500

Yalnız adamın mesajına bakın
Çok güldüm werem kardeşşşş

Ama şunu söyliyimmmm

||| Sahibinden satilik temiz wave 8500

Ben diyodum zaten mart diye sasirmadim

xavxmaxi

Emekli Yönetici
betalar sağolsun

yilmaz..

Üye
Bunların yapacağı işi seveyim.samsung wave 3 alsınlar diye yaptılar millet badadan androide geçti.badadan soğuttular.Türkiyeye kablumbağaylamı geliyo bu.Türlçe yapamadılar

fullwar

Üye
Bunların yapacağı işi seveyim.samsung wave 3 alsınlar diye yaptılar millet badadan androide geçti.badadan soğuttular.Türkiyeye kablumbağaylamı geliyo bu.Türlçe yapamadılar

En son RC sürümler için CFW'ler çıktı. Türkçe ve SHP aktif. Çatır çatır çalışıyor sadece 1-2 ufak sorun o kadar. Finalde bunlarda giderilecektir.

En son RC sürümler için CFW'ler çıktı. Türkçe ve SHP aktif. Çatır çatır çalışıyor sadece 1-2 ufak sorun o kadar. Finalde bunlarda giderilecektir.

Aynen kardeş çok merak eden arkadaşlar varsa geçebilirler
geçmek isteyenlere yardımcı olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...