Almanya'da hatalı bayrak skandalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Almanya'da hatalı bayrak skandalı...


Almanyanın prestijli kanallarından ARD, “Euro 2008" ile ilgili haberlerde oynanacak Almanya-Türkiye maçını konu ederken fonda Alman bayrağının renklerini yanlış sırada gösterdi. Haberde renk dizilişi “Siyah-kırmızı-sarı" olması gereken Alman bayrağı, “kırmızı-siyah-sarı" olarak gösterildi. Devlet kanalının üstelik kendi ülkesinin bayrağını yanlış göstermesi ülkede büyük tepki çekti.
Almanya'nın resmi devlet kanalının bayrak konusunda pek hassas olmadığını gözler önüne serilirken, Bild gazetesi olayın utanç verici olduğu dile getirdi. Olay Cumartesi günü akşam saat 21.55'de yayınlanan ve günün gelişmelerinin verildiği haberlerde meydana geldi. 1,4 milyon kişinin izlediği haber programını sunan Tom Buhrow (49), Almanya ile Türkiye arasında çarşamba günü oynanacak maçla ilgili bilgi veriyordu. Tam işte bu arada arka fonda kalp yapılmış bir topun önünde iki ülkenin bayrakları yer aldı. Sol tarafta ay-yıldızlı Türk bayrağı, yanında ise renk sıralanışı yanlış olan Alman bayrağı görüldü. ARD yetkilileri, bayrağın renk dizilişindeki hatanın grafiği hazırlayan kişiden kaynaklandığı açıkladı. Öte yandan ARD'nin internet sayfasında da yer alan haberde ise hata hemen giderilerek, arka fondaki bayrak skandalı düzeltildi.
 
olur böyle hatalar......daha kötü şeyler de gördük...
 

iremm

Üye
maça iice kafayı takmışlar baksana bayraklarınını şekini şemalini unutmuşlar biz bunları çok yorduk yaw
 

xkadir61

Üye
heriflerin elleri ayaklarına dolaşmaya başladı şimdiden.
 
Bizim bayramızı yanlıs gostermesinler de....
 

iremm

Üye
adamlar öyle bi strese girmişlerki yyorduk bence şimdiden
 

Atakan

Üye
helal olsun şaşırmışlar olur böyle şeyler bu daha bişey değil çarşamba günü gelsin hele bi
 

mservank

Üye
anlamsız bir bayrak olunca olacağı budur
varmı bizim bayrak gibisi

--------------- Ekleme ---------------


daha tam anlamıyla yormadık, yorucaz inşallah
hayır o bayrağın da onlara göre bir anlamı var ayrıca her ülkenin bayrağı kendine göre anlamlıdır böyle demek çok yanlış

yaptıkları çok utanç verici gerçekten ben bile gördüğümde bayrak garip geldi
bir kişi bile mi anlamaz
 

ChavRash

Emekli Yönetici
Bizim bayrak da tam olmuş denmez hani. Ay yıldız tam ortalanmamış arka fona.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...