Bahadir_fb
Üye
Kurallar esniyor olabilirKurallar arttı ama bu kurallar modlara işlemiyor nedense!
Ama uymuyorlar.Kurallar esniyor olabilir
Adminlere bildirim yapin, üyeyken uyulan kurallar mod olduktan sonrada geçerli yani mod olmaları kurallara uymayacaklari anlamına gelmiyor. modlarda üyeler gibi kurallara uymak zorunda
Modlar adminlerin koyduğu kurallara uymuyorsa işleyişte bir sorun var demektir.Ama uymuyorlar.
Şikayet kutusu şart.Modlar adminlerin koyduğu kurallara uymuyorsa işleyişte bir sorun var demektir.
O zaman adminleri şikayet edebilecegimiz bir yer olmalı
Zaten yokmu?Şikayet kutusu şart.
Daha iyi bir sistem olmalı bunun için.Zaten yokmu?
Neyse ben konudan uzaklasayim fazla konuştum
Seni zorla üye yapmadık, kurallar saçma geliyorsa beğendiğin forumda takıl ne diyeyim.He tabi biz haber ajansiyiz gidip biz fotorafi cekip arastircaz boyle sitenin boyle sacma sapan kurallari
Hangi modlar bunlar? nerede bir kuralsızlık gördün kim ne yapmışsa söyle bakalım çaresine.Kurallar arttı ama bu kurallar modlara işlemiyor nedense!
birakiyom zaten siz bu forumu boyle davranirsaniz cok uye kaybedersinizSeni zorla üye yapmadık, kurallar saçma geliyorsa beğendiğin forumda takıl ne diyeyim.
Hangi modlar bunlar? nerede bir kuralsızlık gördün kim ne yapmışsa söyle bakalım çaresine.
Erol üyelere kombo yapmana gerek yok aduket atsan yeterdiSeni zorla üye yapmadık, kurallar saçma geliyorsa beğendiğin forumda takıl ne diyeyim.
Hangi modlar bunlar? nerede bir kuralsızlık gördün kim ne yapmışsa söyle bakalım çaresine.
Iyiki admin değilsin hepimizi banlardın.Misafiri de aynı üyesi de... Forumla derdiniz ne anlamıyorum, en ufak bir pürüzde bi' dünya konu açıp saçma sapan gereksiz yorumlar yapıyorsunuz, kaç admin olsa da sizle uğraşılmaz.
Üyenin biri x000'lı yorum sayısına ulaşınca kutlama konusu açıp bir daha mesaj yazmayacağını söylemişti, şakasına "yazmazsan adam değilsinIyiki admin değilsin hepimizi banlardın.
o sacma sapan dedegin yorumlarla biz hakimizi savunuyoz klawye delikanlisiMisafiri de aynı üyesi de... Forumla derdiniz ne anlamıyorum, en ufak bir pürüzde bi' dünya konu açıp saçma sapan gereksiz yorumlar yapıyorsunuz, kaç admin olsa da sizle uğraşılmaz.
Sözlerine dikkat et, zira en ufak harekette ceza yersin, kla'v'ye delikanlılığı yapmıyorum ben, sürekli görüp rahatsız olduğum durumdan şikayetçi oluyorum, sizin yaptığınız gibi!o sacma sapan dedegin yorumlarla biz hakimizi savunuyoz klawye delikanlisi
Sen uygunsuz yorum yapıp ceza almissin. Yani senin uygun olmayan yorumunla sitenin adam olmasının ne alakası var?Üyenin biri x000'lı yorum sayısına ulaşınca kutlama konusu açıp bir daha mesaj yazmayacağını söylemişti, şakasına "yazmazsan adam değilsin" yazdığım için ceza almıştım, evet bu site bu şekilde adam olacak
Yazacak çok şey var ama tek takıldığım yer burası...Sen uygunsuz yorum yapıp ceza almissin. Yani senin uygun olmayan yorumunla sitenin adam olmasının ne alakası var?
Konuya o kadar uzaksin ki bilemezsin…
Ne alaka küfür edeceginimi ima ediyorsun?Yazacak çok şey var ama tek takıldığım yer burası...
Bu konuda önceki mesajları oku. Sana özel izin mi verelim ne yapalım? konularını silmedim uyardım ben daha nasıl samimi davranabilirim sana. Kurallarımız saçma sapan değil herkes uymak zorunda. Kopyaladığınız konuları biz yazıyoruz zaten RSS ile alıp bu foruma çekmek zor değil.birakiyom zaten siz bu forumu boyle davranirsaniz cok uye kaybedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?