Alınan uyarı puanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Alınan uyarı puanı
Ss istermisiniz ?

Konu Sahibi
Aldığım puanın sebebi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Sn gene ii bn bi uyarıda hesabı kapattilat 3kere

Konu Sahibi
Burası böyle kural uyguluyor maalesef, ki birşey söylersen banlanıyorsun doğruları konuşunca banlanıyorsun ve bunun sonucu hep aynı oluyor 15 den fazla banlanan ben ile sabittir.
Herneyse artık uğraşmıyorum ne kadar verirlerse versinler incide dalga konusu olur belki ileriki zamanlar xxx forumdan paylaşanlar oluyor bayada tutuyor

redfoxqq

Üye
Senin adminlerle bi sorunun var ama çözemedim tam hayırlısı...

Konu Sahibi
Benim değil adminlerin benimle sorunu var yani adminlerin bu konuda tercihi sabit

ogzhnoTr

Üye
Kusura bakma Serhan ama kuyruk acısı çekiyormuş gibi her yerde paylaşmaya başladın. Forumun kuralları var doğru olanıda söylesende forum kuralları çerçevesinde soylemen gerekiyor. Bende bir çok şeyi soyluyorum fakat neden banlanmıyorum çok açık ortada. Cidden abarttın olmuş gitmiş her yerde yaymana gerek yok.

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Tepkiler: 0MG90 ve UpOneTR
    Konu Sahibi

Ne heryeri nerde paylaştım nerde gördün ? Acı falan çektiğim yok aksine Allaha Çok Şükür Bugün Çok Mutluyum

ogzhnoTr

Üye
Ne heryeri nerde paylaştım nerde gördün ? Acı falan çektiğim yok aksine Allaha Çok Şükür Bugün Çok Mutluyum

Her fırsatta banlandığını soyluyorsun. Yoneticilerimizin çoğu 25 yaşının üstünde kısaca yetişkinler saçma sapan nedenlerle kimseyi banlamazlar.

Konu Sahibi
Her fırsatta banlandığını soyluyorsun. Yoneticilerimizin çoğu 25 yaşının üstünde kısaca yetişkinler saçma sapan nedenlerle kimseyi banlamazlar.

Canim önemli değil yaş değil yani herşey ben ne adamlar gördüm adam sozünü hatırlatırım yani yöneticiler için demiyorum yanlış anlaşılmasın sonra

Tepkiler: $No Name$
@TurboCall senin kadar ballı birini görmedim forumda küfür etmisin 30 puan uyarı almışın gereksiz msj dan 5 hakaret den mi ne 3
Ben gereksiz msj yazdım diye 5 puan verildi hakaret diye 3
Sonra öyle dolaşıyordum forumda hesabınız kapatıldı yazıyor
Yani uzaklaştırma verme diye de birsey yok galiba direk şut kovuldun bulmusun torpili bide şikayet ediyon

Son düzenleme:

EroL

Emekli Yönetici
Adminlerle ilgili şikayetiniz varsa Ozan'a PM'den bildirebilirsiniz.

Tepkiler: ogzhnoTr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...