pelın_ esra seyhan' Alıntı: uyursun tabi.uykunu alda gece ifadeni alıyım )) yarın iş yok... Genişletmek için tıkla ... haha gel cnm sabah 6 ya kadar burda olcm sorun yok
esra seyhan' Alıntı: uyursun tabi.uykunu alda gece ifadeni alıyım )) yarın iş yok... Genişletmek için tıkla ... haha gel cnm sabah 6 ya kadar burda olcm sorun yok
vapur dumanı Üye Konu Sahibi evett (( mynet,face gibi sitelerin tamamı kısıtlı hatta sadece gazete okuyabiliyorum nerdeyse.Bu siteyi de şans eseri buldum
evett (( mynet,face gibi sitelerin tamamı kısıtlı hatta sadece gazete okuyabiliyorum nerdeyse.Bu siteyi de şans eseri buldum
vapur dumanı Üye Konu Sahibi yok performansla ilgili değil.Şirket bilgilerinin çalınması gibi bi takım sebepleri var..haklılar da
Anıl Umut Emekli Yönetici Siz elin adamının fotoğraflarını izinsiz mi yayınlıyorsunuz? Tam iki aracın arasından bir fotoğraf vay bee
Siz elin adamının fotoğraflarını izinsiz mi yayınlıyorsunuz? Tam iki aracın arasından bir fotoğraf vay bee
vapur dumanı Üye Konu Sahibi araba pazarının karşısında benim evim )) ----------Eklendi @ 16:09:13 ---------- Yazıldı @ 16:07:50 ---------- Valla pelin dün söyledim yine fotoğraf çekmeye çalışıyodum.Bu sefer çok netti kaçırmayım fırsatı dedim Ne yapıyosunuz dedi Fotoğrafınızı çekiyorum sayfama koyucam dedim Güldüüü
araba pazarının karşısında benim evim )) ----------Eklendi @ 16:09:13 ---------- Yazıldı @ 16:07:50 ---------- Valla pelin dün söyledim yine fotoğraf çekmeye çalışıyodum.Bu sefer çok netti kaçırmayım fırsatı dedim Ne yapıyosunuz dedi Fotoğrafınızı çekiyorum sayfama koyucam dedim Güldüüü
vapur dumanı Üye Konu Sahibi Enver 3. sayfada PElincim konuştum konuşmasına ama telefonla 1 saat konuştuktan yani başlamadan onu terkettikten sonra ))
Enver 3. sayfada PElincim konuştum konuşmasına ama telefonla 1 saat konuştuktan yani başlamadan onu terkettikten sonra ))
atmaca508 Üye Anıl Umut' Alıntı: Siz elin adamının fotoğraflarını izinsiz mi yayınlıyorsunuz? Tam iki aracın arasından bir fotoğraf vay bee Genişletmek için tıkla ... bence iki aracın arasına çocuğuu esra sıkıştırmıştır napsın çocuk kara kara düşünüyor
Anıl Umut' Alıntı: Siz elin adamının fotoğraflarını izinsiz mi yayınlıyorsunuz? Tam iki aracın arasından bir fotoğraf vay bee Genişletmek için tıkla ... bence iki aracın arasına çocuğuu esra sıkıştırmıştır napsın çocuk kara kara düşünüyor