emre_34_92 Üye oyle atınca oyuna gırme lınkı cıkıomu otomatık olarak bıde fıx dedıgın color fıx mı bnde var tekrar yuklememe gerek varmı
oyle atınca oyuna gırme lınkı cıkıomu otomatık olarak bıde fıx dedıgın color fıx mı bnde var tekrar yuklememe gerek varmı
unutmabunu1 Üye Kardeşim dosyayı rar dan çıkarırken hata veriyor.Sadece oyun çıkıyor rar dan.Fix i yok bunun dosyada.Dosyayı atıyorum tel e menüye simgesi geliyor tıklıyorum girmiyor.Fix i eksik bunun bi daha kontrol edermisin dosyaları kesinlikle bi eksiklik var.
Kardeşim dosyayı rar dan çıkarırken hata veriyor.Sadece oyun çıkıyor rar dan.Fix i yok bunun dosyada.Dosyayı atıyorum tel e menüye simgesi geliyor tıklıyorum girmiyor.Fix i eksik bunun bi daha kontrol edermisin dosyaları kesinlikle bi eksiklik var.
DeJaVu1906 Üye arkadaslar yukleme soyle ilk olarak gizli dosyaları açıyoruz sonra hafıza kartına girerek sisteme giriyoruz sonra apps onun içine atıyoruz bu kadar
arkadaslar yukleme soyle ilk olarak gizli dosyaları açıyoruz sonra hafıza kartına girerek sisteme giriyoruz sonra apps onun içine atıyoruz bu kadar
aliloski Üye kardeş bu nasıl kuruluyor dosyaları çıkardım ama dosya içinde dosya var yardım eder misin x plore ile nasıl kurabilirim --------------- Ekleme --------------- tamam gördüm kardeş soğol teşekkürle
kardeş bu nasıl kuruluyor dosyaları çıkardım ama dosya içinde dosya var yardım eder misin x plore ile nasıl kurabilirim --------------- Ekleme --------------- tamam gördüm kardeş soğol teşekkürle
benzersiz_90 Üye çok mukemel bişi bende denedim 6600 rahat çalışıyo boş vakitlerimin güzel bi eglencesi oldu tavsiye ederim .. tşk kardeş ..
çok mukemel bişi bende denedim 6600 rahat çalışıyo boş vakitlerimin güzel bi eglencesi oldu tavsiye ederim .. tşk kardeş ..