-
Konu Sahibi
-
c# dan başla bence bende başladım visual studio proğramıni indirmen lazım..
Öncelik Algoritma Tanımlama Ve Onu İyi Öğrenmek , Tüm Diller İçin Geçerli..
Sonra Eğer C#, C++ Öğrenmek İstiyorsan Öncelikle C Bilmen Lazım..
Eğer .Net Ortamını İstiyorsan VB Ve VB.Net Bilmen Gerekir..
Ve En İyi Kaynak Olarakda İngilizce Kaynakları Seç Ve İngilizceni Geliştirebilirsin, Her Zaman Türkçe kaynak Bulamayacağın İçin..
katılıyorumÇünkü çoğu yazılımcı algoritma öğrenmeden hazır kodlarla yazılımcı oluyor.oysa ki bu işin temeli algoritma dır.Ama ingilizce konusunda maalesef hem fikir değiliz.Ben daha ortaokul a gidiyorum onun için de ingiliizce algoritma kitabı okuyamam
Başka Önerisi Olan
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım basit program yazmayı ve nasıl yazıldığını öğrenmek istiyorum
hesap makinesi falan yapmak istiyorum.bunun için not defterıne kod yazım uzantıyı .exe mı yapacam yoksa program lazımmı
Peki bu kodları nereden bulacağım
Zaten işin zor kısmı da o
Sen de benim gibi önce algoritma sonra hangi dili öğrenmek istiyorsan onu öğreneceksin.Yani daha işin başındayızAma istersen aç bir konu sana kdları söylerler ama o zaman da hep birilerine bağımlı olursun yani bu işi öğrenemezsin
- - - Eklendi - - -
Yukarıda belirttiğim gibi not defteriyle uzantıyı .exe yapabilirsin.Ama sana tavsiyem c dili için dev c++,c# için de visual basic öğrenmen. Sana en iyi bu işleri onlar öğretir.Ve not defteriyle yapacağın işlerden daha güzel işler ortaya çıkar
Benden sana tavsiye.
Önce benim imza'mda yazanların ne demek olduğunu öğren.(bunu ukalalık için değil gelecekteki yol ayrımlarını görebilmen için yazdım.)
Sonra DevC++ programını bul.Sonra google'a C++ hello world uygulaması yaz,C++ değişkenler'ini öğren.Ekrana yazı yazmayı ve ekrandan girilen yazıyı almayı da öğren. (>>cin <<cout gibi şeyler göreceksin).Ekrana girilen sayıları toplayıp,ekrana yazan bir uygulama yazmayı dene,araştır.
Bunları öğrendikten sonra C++ ile hesap makinesi yapma'yı araştır.
Genelde C#'a yönelen yazılımcılar bu şekilde başlarlar
ilki yazılım uzmanlğğı 2.sı güvenlik sistemi galiba mobildeyim detaylı arastıramadım.yarın okulda pc dersı var derste bakarım.(kota doldu evde pc acamıyorum)
Tamamdır
Bu arada forum'daki yaş bilgini de güncellemeyi unutma
Tamamdır
Bu arada forum'daki yaş bilgini de güncellemeyi unutma
daha 15 yaşındayım bilgisayar mühendisi olmak istiyorum.şimdiden öğrenmeye başlamak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?