Aziz™ Üye öyle ama rütbesi albaylığa yakın çok fazla üye var.hele eski tarihli kayıtlı üyeler çok çok fazla ama heralde forumu unutmuşlardır.eğer böyle olmasaydı kat kat fazla albay olurduçgerçi bu tarihte bile albaylığa yaklaşmış çok üyemiz var
öyle ama rütbesi albaylığa yakın çok fazla üye var.hele eski tarihli kayıtlı üyeler çok çok fazla ama heralde forumu unutmuşlardır.eğer böyle olmasaydı kat kat fazla albay olurduçgerçi bu tarihte bile albaylığa yaklaşmış çok üyemiz var
Aziz™ Üye admine profil yada pm yoluyla yazmak istediğin yazıyı gönder onlar halleder tabi teşekkürüde ihmal etme..
admine profil yada pm yoluyla yazmak istediğin yazıyı gönder onlar halleder tabi teşekkürüde ihmal etme..
Ozan Admin Konu Sahibi kingmor' Alıntı: ben yapmak istiyorum nasıl yazıcam ki acaba Genişletmek için tıkla ... Chavrash, Negative, Praetor adlı adminlerden birine pm atabilirsin
kingmor' Alıntı: ben yapmak istiyorum nasıl yazıcam ki acaba Genişletmek için tıkla ... Chavrash, Negative, Praetor adlı adminlerden birine pm atabilirsin
punqermojo Üye canturgay' Alıntı: artisss... güzel bi uygulama... Genişletmek için tıkla ... artis ne ararla bazarda
canturgay' Alıntı: artisss... güzel bi uygulama... Genişletmek için tıkla ... artis ne ararla bazarda
Perfect! Üye Davut' Alıntı: 43 kişi Albay olmuş... Yakınlaşanda çok sayıda üye var... Genişletmek için tıkla ... az kaldı 44 olcak da yazı yazmasada farketmez
Davut' Alıntı: 43 kişi Albay olmuş... Yakınlaşanda çok sayıda üye var... Genişletmek için tıkla ... az kaldı 44 olcak da yazı yazmasada farketmez
'Davut Üye halil09' Alıntı: az kaldı 44 olcak da yazı yazmasada farketmez Genişletmek için tıkla ... 46 tane Albay var xD
halil09' Alıntı: az kaldı 44 olcak da yazı yazmasada farketmez Genişletmek için tıkla ... 46 tane Albay var xD
Ozan Admin Konu Sahibi Masallah arkadaslar birkaç yıla kalmaz 50 bin mesajlı üye rütbeleri göreceksiniz gibi
SOLIDMEMO96 Üye Negative' Alıntı: Şu an orduda post krizi var, yüksek askeri şura da durumu ele alacağız Genişletmek için tıkla ... genelmaxi başkanı: Negative 1.maxi komutanı: Turkish Cowboy 2.maxi komutanı : SalihBaba 3.maxi komutanı: Deadsilence Maxi Özel Tim Komutanı : ATANMADI aklıma geldi yazdım kötü olduysa vurun makası
Negative' Alıntı: Şu an orduda post krizi var, yüksek askeri şura da durumu ele alacağız Genişletmek için tıkla ... genelmaxi başkanı: Negative 1.maxi komutanı: Turkish Cowboy 2.maxi komutanı : SalihBaba 3.maxi komutanı: Deadsilence Maxi Özel Tim Komutanı : ATANMADI aklıma geldi yazdım kötü olduysa vurun makası
CryDaqqeR Üye Negative' Alıntı: Şu an orduda post krizi var, yüksek askeri şura da durumu ele alacağız Genişletmek için tıkla ... Yaş bile 5 gün sürmedi kaç günü var sizinkinin
Negative' Alıntı: Şu an orduda post krizi var, yüksek askeri şura da durumu ele alacağız Genişletmek için tıkla ... Yaş bile 5 gün sürmedi kaç günü var sizinkinin
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Negative' Alıntı: Şu an orduda post krizi var, yüksek askeri şura da durumu ele alacağız Genişletmek için tıkla ... Abi gözünü seveyim yeni bir rütbe yap atlayalim generalleri teker teker alıyorlar biz de güme gitmeyelim
Negative' Alıntı: Şu an orduda post krizi var, yüksek askeri şura da durumu ele alacağız Genişletmek için tıkla ... Abi gözünü seveyim yeni bir rütbe yap atlayalim generalleri teker teker alıyorlar biz de güme gitmeyelim
CryDaqqeR Üye rütbelerde mesaj sayıları katlana katlana gittiğine göre general rütbesinin bi üst rütbe olursa 20 bin de mi olacak
rütbelerde mesaj sayıları katlana katlana gittiğine göre general rütbesinin bi üst rütbe olursa 20 bin de mi olacak