Salih Baba™
Üye
Evet Mustafa'yı fena korkutmuşsun.....Bak adam ne demiş?
Boşuna değil bu laflar Salih'im
Bak avatarıma...Sözle adam öldürürüz biz
Dinime küfredenler bir abdest alsa mübarek...
Konuda çevrilen geyiğe bak, bizim mesaja bak:
biz mesaj kasan adamız he?.. Bu kadar hak yemeyin yahu göbek yapar...
Bir üye, kim olduğu malum, geldi bir mesaj yazdı. Bizim üyemiz ise ona "sen neden buradasın" dedi, daha sonra ben de adamı uçurdum ve bu mesaja alıntı alıp dedim ki "kim burada?" Zira artık arkadaş burada değil. Bu espriyi Enes anladı vallahi...
Recep de anladı... Ama mühendis ağabeyleri Salih Baba anlamadı
Yoksa önyargılı mı bu arkadaş bize karşı
Salih Baba™;1862406' Alıntı:Harbiden genel Kurmay Konuşması gibi oldu....
Çok teşekkür ederim recepciğim....
Önemli değil kardeşim sağolasın....
Abi ben çok detaycı biriyim orda o esprinin olması için mesajında yok olması lazımdı ki espri gediğine otursun yoksa o ihtimali düşünmüştüm...
Önyargı benim bilmediğim birşey...
(Arkadaki benim )
Maalesef yanılıyorsun Salih
Ben de detaycı biriyimdir.
Eğer "mesajımda yok olsa" idi; herhangi bir espri olmazdı. Zira adam mesaj yazdı, bir şekilde yasaklandı, sonra ben geldim sordum kim burada ki? diye. Enes de bana cevap verirdi: Abi birisi banlamış, ben yazarken buradaydı diye... Espri falan yok, normal hayat akışı...
Espriyi asıl yaratan zaten adamı "benim" uçurup "benim" sormam "kim burada" diye.
Burada hem bir espri hem bir gözdağı var. Anlayana tabii
Salih Baba™;1862457' Alıntı:..........
Görende çok büyük bir davayı tartışıyoruz sanacak....
Hani detaycıydın?..Arkada kalma seni şöyle ortaya alalım
Salih Baba™;1862508' Alıntı:Senle tartışırken detaycılık mı kalıyor Allah Aşkına....
Tamam Ata abi affediyorum....
Salih Baba™;1862685' Alıntı:Semih gezinme buralarda git Öss'ne çalış sen.....
--------------- Ekleme ---------------
Harbiden yaw....
--------------- Ekleme ---------------
Sen varya Ata abi.....
Beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün...Bu kadar hilecilik olmaz yahu...Önizleme bile almışsın....
Bak adam ne demiş?
Boşuna değil bu laflar Salih'im
Bak avatarıma...Sözle adam öldürürüz biz
Salih Baba™;1862829' Alıntı:Evet Mustafa'yı fena korkutmuşsun.....
Avatarda çok anlamlı olmuş....Benim kullandığım avatarlar kadar kaliteli olmasada bir emek var....
yaw bu konuları ben nasıl görmedim hayret...
salih ve mustafa ikinizide tebrik ediyorum forumdan hiç eksik olmayın sizi daha üstün rütbelerde görmek dileğiyle...
( genel kurmay başkanı gibi konuştum ama haa...)
Adam Admin mesajlar üzerinde oynayabiliyor ben kıt kanaat bir değişik yapmaya çalıştım ama Ata abi kaçak güreşti yetki onda...Sana "Ata görmesin Salih" demiştim.
Aldın mı cevabını?..
Son mesajında sanki konuyu değiştirme gayretine girmişsin gibi geldi bana Salih..
Ne dersin?
Sorma Nadide hep Ata Abi....konuya bak konuya
Çekiniyorsa bir nedeni varSalih Baba™;1862829' Alıntı:Evet Mustafa'yı fena korkutmuşsun.....
Avatarda çok anlamlı olmuş....Benim kullandığım avatarlar kadar kaliteli olmasada bir emek var....
Yeme beni SalihSalih Baba™;1865397' Alıntı:Adam Admin mesajlar üzerinde oynayabiliyor ben kıt kanaat bir değişik yapmaya çalıştım ama Ata abi kaçak güreşti yetki onda...
Olası bir Avatar yarışmasında rekabetten kaçınmam....
Senin avatar
Tartışmamızdan sonra avatarındaki çocuğa benzediğini görür gibiyim
Ağlamaklı, mahsun, üzgün, kırgın, zavallı
Sağol Ata Abi kahvaltıyı yeni yaptım.....Yeme beni Salih
Konudaki tartışmada yediğin dayaktan sonra güzel bir kahvaltıyı haketmiştin zatenSalih Baba™;1866598' Alıntı:Sağol Ata Abi kahvaltıyı yeni yaptım.....
Öyle olsun ama değil...Konudaki tartışmada yediğin dayaktan sonra güzel bir kahvaltıyı haketmiştin zaten
Yenilgi mi
Ama haklısın tabii... Yenilgiyi kabullenmek zordur derler...
Salih Baba™;1866629' Alıntı:Ne kadar inatçıyız yaw....
Çevir Salih çevirSalih Baba™;1866687' Alıntı:Koç Burcu olduğumuz ne kadar belli....
Yahu Ata Abi....Çevir Salih çevirKıvır Salih!.. Yandan yandan
Harbiden yaw konu 8 sayfa oldu Maxi Kutlamalrda sayfa rekorunu kırdık...ana ne kadar da inatcısınız yazmayın yaf
Doğru diyorsun Mustafa Ata abinin bizle yarışması için önce gömlek değiştirmesi lazım...Mesajı yazıp yolladım ama bağlantı kesildi.. Gitti uzun mesajım..
Çekiniyorsam bir sebebi var evet..
Tüm yetkiler Ata'da Salih..
Yönetimden ayrılmasını bekle diyeceğim ama bunu da zor görürsün.
Bir laf dedik "sen arkada kal" diye..
Hırs yaptı admin oldu..
Hukukçu değilsin deme sakın ha..
Cumhurbaşkanı olur o hırsla..
Salih Baba™;1867299' Alıntı:Ama bir hukukçu kolay kolay oturduğu koltuktan kalkmaz oda ayrı mesele....
Al benden de o kadar...Bu bakış çok manalı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?