kelikuputis Üye Değerli arkaşadaşlar, bu işi bilen bir kişi metrisin önü bir uzun alan türküsünü fon müziğin çevirip yollayabilir mi bi zahmet çok lazım da...
Değerli arkaşadaşlar, bu işi bilen bir kişi metrisin önü bir uzun alan türküsünü fon müziğin çevirip yollayabilir mi bi zahmet çok lazım da...
uyuzcivciv Üye programı indirdimde nası olacak şimdi bu bi yardımcı olsan kardeş ya.valla çok lazım bi program bana bu.nası çalıştırıcaz??
programı indirdimde nası olacak şimdi bu bi yardımcı olsan kardeş ya.valla çok lazım bi program bana bu.nası çalıştırıcaz??
psikolaz Üye arkadaslar neredeyse bu ıs ıcın nettekı tum programları denedım ve uzgunum ancak hıc bırısı %100 ayırmıyor sesı
arkadaslar neredeyse bu ıs ıcın nettekı tum programları denedım ve uzgunum ancak hıc bırısı %100 ayırmıyor sesı
djesmer10 Üye peki kardeş nasıl kullanılır mesela bir örnek müzikten sesi ayır saydın ii olurdu tabi biliyosdan
ts62 Üye teşekkürler kardeş emeğine sağlık ilacınıda verirsen çok memnun olurum tekrar teşekkür ederim çok sağol....
teşekkürler kardeş emeğine sağlık ilacınıda verirsen çok memnun olurum tekrar teşekkür ederim çok sağol....
ylmz.fatih Üye Çok teşekkür ediyorum saçma sapan Mixer programlarının beceriksiz ayırma özelliğinden bıkmıştım artık.
Çok teşekkür ediyorum saçma sapan Mixer programlarının beceriksiz ayırma özelliğinden bıkmıştım artık.