by_bilinmez Üye bi dakika şimdi her ne kadar gıcıklık yapsamda iremmle aynı saftayız neler oluyor burada
CEREN Üye by_bilinmez' Alıntı: irem sen devam et ben kahveden adam toplayıp geleyim Genişletmek için tıkla ...
by_bilinmez Üye bu son uyarı ya kendin itiraf edersin her ne oluyorsa ya ben yanlış anlarım artık tüm çevreye yayarım kendin seç
bu son uyarı ya kendin itiraf edersin her ne oluyorsa ya ben yanlış anlarım artık tüm çevreye yayarım kendin seç
iremm Üye by_bilinmez' Alıntı: bu son uyarı ya kendin itiraf edersin her ne oluyorsa ya ben yanlış anlarım artık tüm çevreye yayarım kendin seç Genişletmek için tıkla ... bay pass
by_bilinmez' Alıntı: bu son uyarı ya kendin itiraf edersin her ne oluyorsa ya ben yanlış anlarım artık tüm çevreye yayarım kendin seç Genişletmek için tıkla ... bay pass
CEREN Üye iremm' Alıntı: ceren oysaki sana bende bişler dicektim neyseeeee Genişletmek için tıkla ... de bakım sen önce
iremm' Alıntı: ceren oysaki sana bende bişler dicektim neyseeeee Genişletmek için tıkla ... de bakım sen önce
iremm Üye CEREN' Alıntı: de bakım sen önce Genişletmek için tıkla ... hadibehhhh söz büyüğün önce sen
CEREN Üye by_bilinmez' Alıntı: bu son uyarı ya kendin itiraf edersin her ne oluyorsa ya ben yanlış anlarım artık tüm çevreye yayarım kendin seç Genişletmek için tıkla ... şşşşşttttttttt sopa geliyor bak ha söylemiyorum işşşttteee
by_bilinmez' Alıntı: bu son uyarı ya kendin itiraf edersin her ne oluyorsa ya ben yanlış anlarım artık tüm çevreye yayarım kendin seç Genişletmek için tıkla ... şşşşşttttttttt sopa geliyor bak ha söylemiyorum işşşttteee