CEREN Üye uzun bi elektik kesilmesinden sonra yine burda bulunmaktayim ALLAHIM sen biz kullarını elektriksiz bırakma
uzun bi elektik kesilmesinden sonra yine burda bulunmaktayim ALLAHIM sen biz kullarını elektriksiz bırakma
Praetor Emekli Yönetici *esra_r*' Alıntı: somebody tell me why i'm on my own if there's a soulmate for everyone Genişletmek için tıkla ... Umudu yitirmemek lazım... Ben de tam Natasha Bedingfield dinliyordum
*esra_r*' Alıntı: somebody tell me why i'm on my own if there's a soulmate for everyone Genişletmek için tıkla ... Umudu yitirmemek lazım... Ben de tam Natasha Bedingfield dinliyordum
*esra_r* Üye praetor282' Alıntı: Umudu yitirmemek lazım... Ben de tam Natasha Bedingfield dinliyordum Genişletmek için tıkla ... haklısın
praetor282' Alıntı: Umudu yitirmemek lazım... Ben de tam Natasha Bedingfield dinliyordum Genişletmek için tıkla ... haklısın
iremm Üye yha canısı hiç güleceğim yoktu ewt ben öldürdüm ama pişman değilim gene olsa gene yaparım gibi olmuş
iremm Üye CEREN' Alıntı: hehe yok yaw ALLAH korusun ben den katil olmaz Genişletmek için tıkla ... biliorum yaw espirik yaptım
CEREN' Alıntı: hehe yok yaw ALLAH korusun ben den katil olmaz Genişletmek için tıkla ... biliorum yaw espirik yaptım
CEREN Üye iremm' Alıntı: biliorum yaw espirik yaptım Genişletmek için tıkla ... biliom canısı esprik yaptğını ayrıca senı bu satte burda görmek güzel yaw
iremm' Alıntı: biliorum yaw espirik yaptım Genişletmek için tıkla ... biliom canısı esprik yaptğını ayrıca senı bu satte burda görmek güzel yaw