*esra_r* Üye mesele geçmişi unutamamak değil hele ki bu yolu kendi ellerinle çizmişsen... eskilerde değil problem ... bi anlatabilsem
mesele geçmişi unutamamak değil hele ki bu yolu kendi ellerinle çizmişsen... eskilerde değil problem ... bi anlatabilsem
CEREN Üye unutalım yada unutmayalım hayat işte bizi peşinden sürüklüyor serdarın dediği gibi; hayat beni neden yoruyorsun madem çok günah oyunu sen bozuyorsun...
unutalım yada unutmayalım hayat işte bizi peşinden sürüklüyor serdarın dediği gibi; hayat beni neden yoruyorsun madem çok günah oyunu sen bozuyorsun...
Salihyet Üye iremm' Alıntı: Salih??? arkadaş listesi??? sen bnm sözlerimi dikkate alır mıydın Genişletmek için tıkla ... almazdım da, ne demiştin ?
iremm' Alıntı: Salih??? arkadaş listesi??? sen bnm sözlerimi dikkate alır mıydın Genişletmek için tıkla ... almazdım da, ne demiştin ?
Salihyet Üye iremm' Alıntı: bırakkk Genişletmek için tıkla ... yha hatırlamıorm, bu yaşta şizofrene bağlattın beni yha s --------------- Ekleme --------------- hmm, anladım tmm..
iremm' Alıntı: bırakkk Genişletmek için tıkla ... yha hatırlamıorm, bu yaşta şizofrene bağlattın beni yha s --------------- Ekleme --------------- hmm, anladım tmm..