Salihyet Üye bu arada , kıraç daha güzel söylüo diyenler olduğu için, girip youtube da dinledim ve tan ı tek geçerim bu konuda :
bu arada , kıraç daha güzel söylüo diyenler olduğu için, girip youtube da dinledim ve tan ı tek geçerim bu konuda :
Salihyet Üye iremm' Alıntı: yha hiç bişiden haberim yok siz bu smileyleri ne zmn koydunuz Genişletmek için tıkla ...
iremm' Alıntı: yha hiç bişiden haberim yok siz bu smileyleri ne zmn koydunuz Genişletmek için tıkla ...
ufuk023 Üye Salihyet' Alıntı: bu arada , kıraç daha güzel söylüo diyenler olduğu için, girip youtube da dinledim ve tan ı tek geçerim bu konuda : Genişletmek için tıkla ... şarkının aıl sahibi ferdi tayfur bide ondan dinle bakalım salih. bakalım nasıl bulacaksın.
Salihyet' Alıntı: bu arada , kıraç daha güzel söylüo diyenler olduğu için, girip youtube da dinledim ve tan ı tek geçerim bu konuda : Genişletmek için tıkla ... şarkının aıl sahibi ferdi tayfur bide ondan dinle bakalım salih. bakalım nasıl bulacaksın.
CEREN Üye canturgay' Alıntı: tanıdık geldi yazışmalar ama hadi neyse Genişletmek için tıkla ... neymış bakem tanıdık olan
canturgay' Alıntı: tanıdık geldi yazışmalar ama hadi neyse Genişletmek için tıkla ... neymış bakem tanıdık olan