Aileyi inandırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Aileyi inandırma
arkadaşlar uzun süredir okula gitmiyorum , yaklaşık 1 ay.
sebebi zatüre geçirmem ve daha tam iyileşmedim fakat son 1 hafta gayet iyiydim ilaçlar kesildikten sonra tekrar kötüleştim ve şansa pazar günü oldu bu ve buna ailem inanmıyor, okula gitmemek için numara yapıyosun diyor , bunu nasıl inandırabilirim?

doktora git ailenle

Tepkiler: OttomaN TigeR
    Konu Sahibi
Hastanede 1 hafta yattım , fakat 2 gün önce ağzımı açtırtmadan herşeyi iyi , öksürük yok dediler doktorda buna göre iyileşti dedi test mest yapmadı.

Konu Sahibi
Arkadaşlar 1 aydır zatüreden okula gidemiyorum , haliyle hiçbir sınava giremedim , simdi ben okula gider gitmez habersiz mi sınav yaparlar yoksa haber vermeleri gerekiyor mu? Birde 1 günde en fazla kaç sınav yapılabilir?

Haberli sınav yaparlar günde en fazla 3 sınav yapılabilir

Konu Sahibi
Haberli sınav yaparlar günde en fazla 3 sınav yapılabilir
Ben lise 1 e gidiyorum bütün sınavları kaçırdım haliyle performabs larıda gittiğim günün ertesi günü yapma gibi bir şansı varmı birde performansları gittiğim gün götürmek zorunda mıyım yoksa bir gün mü verecek?

Hocalarinla komusmalisin bence orta yolu bulursunuz

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
boşla o okulu, boşa masraf açma yani..

Praetor

Emekli Yönetici
Aileyi inandıramıyorsan hocaları inandır... Git okula, kötüleş.. Eve geri göndersinler...

Tepkiler: OttomaN TigeR ve Dark-Evil
Başta kandırıp sana olan güvenini sars mayacaktın şimdi işin içinden çık çıka biliyorsan

Tepkiler: Dark-Evil
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
afedersin ama o nasıl bir aile ? !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...