<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Aile mi? Eş mi? ikisi arasında bir seçim yapmanız gerekirse... hangisini seçersiniz
MxLeader Üye İkisini de tabikide nasıl ayırabilirim ki sevdiklerimi . Ayrıca bu nasıl bir anket yaw şıkkını da işaretledim
İkisini de tabikide nasıl ayırabilirim ki sevdiklerimi . Ayrıca bu nasıl bir anket yaw şıkkını da işaretledim
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Odysseus' Alıntı: Kendim. Efendi gibi geçinsinler işte, uğraştırmasınlar beni. Genişletmek için tıkla ... hey yawrum bee yoruma bak
Odysseus' Alıntı: Kendim. Efendi gibi geçinsinler işte, uğraştırmasınlar beni. Genişletmek için tıkla ... hey yawrum bee yoruma bak
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye mehmetce30' Alıntı: Anadan geçilir yardan geçilmez Genişletmek için tıkla ... hmm Catty' Alıntı: Mantıklı düşünürsek Eşim tabiki Genişletmek için tıkla ... evli olmadıgım ıcın o duyguyu bılmıorm
mehmetce30' Alıntı: Anadan geçilir yardan geçilmez Genişletmek için tıkla ... hmm Catty' Alıntı: Mantıklı düşünürsek Eşim tabiki Genişletmek için tıkla ... evli olmadıgım ıcın o duyguyu bılmıorm
Catty Emekli Yönetici Bende evli değilim ama sonuçta hayatının geri kalanını eşimle geçirmek zorundayım , yani eşimi seçerdim.
Bende evli değilim ama sonuçta hayatının geri kalanını eşimle geçirmek zorundayım , yani eşimi seçerdim.
tragedie Emekli Yönetici Bana bu Seçimi Yapmak zorunda kalmayacagım biriyle evlenmeyi tercih ederim...
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye ibrahim' Alıntı: Tatlı dille her şey yoluna girer anne, baba ve eş hepsi ile ölene dekkk.. Genişletmek için tıkla ... guzel ama...
ibrahim' Alıntı: Tatlı dille her şey yoluna girer anne, baba ve eş hepsi ile ölene dekkk.. Genişletmek için tıkla ... guzel ama...
passiv€ aggressiv€ Üye İntifada' Alıntı: Bana bu Seçimi Yapmak zorunda kalmayacagım biriyle evlenmeyi tercih ederim... Genişletmek için tıkla ... süper bi yorum +1...
İntifada' Alıntı: Bana bu Seçimi Yapmak zorunda kalmayacagım biriyle evlenmeyi tercih ederim... Genişletmek için tıkla ... süper bi yorum +1...