ismaildeniz50 Üye ben n 95 kurdum ama bi türlü çaldıramadım find flis diyor orda kalıyor müzik eklemek için ne yapmalıyım
ben n 95 kurdum ama bi türlü çaldıramadım find flis diyor orda kalıyor müzik eklemek için ne yapmalıyım
bmwengin Üye Nokia 6120c kurulurken süresi geçmiş sertifika hatası verdi telefonun tarihini 2009 - 2 yaptım sorunsuz kuruldu (heksiz telefon) Ama düzgün çalışmadı. 6120 si olanlara bilgilendirme ve arkadaşa teşekkür
Nokia 6120c kurulurken süresi geçmiş sertifika hatası verdi telefonun tarihini 2009 - 2 yaptım sorunsuz kuruldu (heksiz telefon) Ama düzgün çalışmadı. 6120 si olanlara bilgilendirme ve arkadaşa teşekkür
arslanyurek Üye kacaksevgilim' Alıntı: Aibo-Player mobil cihazınız için bir multimedya oynatıcıdır. Mükemmel ses kalitesi müzik listesi ekolayzer. Desteklenen uzantılar: .mp3 .wma .aac .mid .3gp .mp4 .mss .mart .mbk .mmd.. Working on symbian S60 9.1 tested on N73-ME NOT:ALINTIDIR Genişletmek için tıkla ... tüşekkür dostum
kacaksevgilim' Alıntı: Aibo-Player mobil cihazınız için bir multimedya oynatıcıdır. Mükemmel ses kalitesi müzik listesi ekolayzer. Desteklenen uzantılar: .mp3 .wma .aac .mid .3gp .mp4 .mss .mart .mbk .mmd.. Working on symbian S60 9.1 tested on N73-ME NOT:ALINTIDIR Genişletmek için tıkla ... tüşekkür dostum