By_CemiL Üye Bahadir_fb' Alıntı: Uygulama turkce zaten kullanımı kolay apk üzerine basili tutup imzala tikliyorsun bu kadar. Genişletmek için tıkla ... Apk Editor Pro V.1.2.4 [HG Türkçe] - MaxiCep Bu programdan bahsediyorsunuz degilmi? Son düzenleme: 26 Ara 2014
Bahadir_fb' Alıntı: Uygulama turkce zaten kullanımı kolay apk üzerine basili tutup imzala tikliyorsun bu kadar. Genişletmek için tıkla ... Apk Editor Pro V.1.2.4 [HG Türkçe] - MaxiCep Bu programdan bahsediyorsunuz degilmi?
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi By_CemiL' Alıntı: Apk Editor Pro V.1.2.4 [HG Türkçe] - MaxiCep Bu programdan bahsediyorsunuz degilmi? Genişletmek için tıkla ... Uygulama - Apk Editör v1.90 (Telefon için) - MaxiCep
By_CemiL' Alıntı: Apk Editor Pro V.1.2.4 [HG Türkçe] - MaxiCep Bu programdan bahsediyorsunuz degilmi? Genişletmek için tıkla ... Uygulama - Apk Editör v1.90 (Telefon için) - MaxiCep
By_CemiL Üye Bahadir_fb' Alıntı: Uygulama - Apk Editör v1.90 (Telefon için) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur ederim ama beceremedim sanirim programi aciyorum dosyalardan yukleyecegim apk uzerini basili tutuyorum ve optimize & sing yapiyorum ama olmuyor… Son düzenleme: 27 Ara 2014
Bahadir_fb' Alıntı: Uygulama - Apk Editör v1.90 (Telefon için) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur ederim ama beceremedim sanirim programi aciyorum dosyalardan yukleyecegim apk uzerini basili tutuyorum ve optimize & sing yapiyorum ama olmuyor…