Ahmet Çayoğlu

xperiap

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet Çayoğlu
Konuyu şilin.

Son düzenleme:
Tepkiler: firostr, aaykutt1, cemil baba ve 4 diğerleri

ANIL

Admin
Teşekkürler.

Tepkiler: xperiap
Bu launcherin orijinal adı ne

Yararlı olmuş teşekkürler.

İlauncher en iyisi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeş kilit ekranının son versiyonu çıkmış türkçeye cevirebilirmisin

dumanibo

Üye
isimden kaybediyor

Tepkiler: mcnpl4 ve xperiap
Aynı versiyonu tekrar koymuşsun 2.0.6 3.1.6 versiyonu çıkmış turkcelestirip paylaşırsan seviniriz

Böyle çeviride ilk defa görüyorum. Kendine göre çevirmişsin bırak oda sana kalsın. Paylaşım içinde normal bir şekilde çeviri yapın.

Tepkiler: mcnpl4, xperiap ve ghstr

xperiap

Üye
    Konu Sahibi
isimden kaybediyor
Doğrudur

Allah razı olsun.
Sizdende razı olsun
Aynı versiyonu tekrar koymuşsun 2.0.6 3.1.6 versiyonu çıkmış turkcelestirip paylaşırsan seviniriz
Yeni versiyonu TÜRKİYE için indirilmiyor malesef.
Böyle çeviride ilk defa görüyorum. Kendine göre çevirmişsin bırak oda sana kalsın. Paylaşım içinde normal bir şekilde çeviri yapın.
Evet kendime göre yapmıştım ve buarda sizinle paylaşmak istedim lakin bir daha ugrasmak istemedim.Rahatsız olan varsa silebilir veya yüklemez yani

Rahatsız niye olayım paylaşım yapacaksan kendine değil genele hitap eden paylaşım yapmalısın ve orijinali neyse ona göre çevrilir kafana göre çeviri yapıp yaptım oldu gibi üslup takınamazsın. Her şeyin bir usulü vardır.

xperiap

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki genele hitap etmesi lazım o konuda haklınız fakat sizin beni anlamanızı umuyorum, ben forumda paylaşıcam diye çeviri yapmamıştım yapsaydım böyle olmazdı zaten.İlgi göreceğini ummuyordum fakat en yakın zamanda düzelteceğim.

Tepkiler: Bahadir_fb

askımm

Üye
Ugrasmsin eyvllah ta gene hitap etseymis keske birde dkunmatik tam stabil calismio mu menude gzerken ya ben cok takintiliyim yada bsey var ayrica kilit uygulamasi nerde ben bulamadim launcher icindemi....

xperiap

Üye
    Konu Sahibi
Ugrasmsin eyvllah ta gene hitap etseymis keske birde dkunmatik tam stabil calismio mu menude gzerken ya ben cok takintiliyim yada bsey var ayrica kilit uygulamasi nerde ben bulamadim launcher icindemi....
Genele hitap ediyor bence Evet dokunmatiginde sknti var onu bende cozemedim.Aslinda pek belli olmuyor cok ince bi detay.Ve kilit uygulamasi konuda mevcut resimlerin altinda dikkatli bakarsaniz gorursunuz.Selametle

Güzel görünüyor. İsmi de ayrıca beğendim

@Safak

Üye
Bildirim çubuğu nasıl yaptin