Enes Üye sürmenaj6169' Alıntı: 29 bin lys ye adam akıllı hiç çalışmadım tırsıyorum açıkçası - - - Eklendi - - - düşür düşür bize yarar Genişletmek için tıkla ... lys de tercih ederken bizim alandan etmeyin bak kötü olur
sürmenaj6169' Alıntı: 29 bin lys ye adam akıllı hiç çalışmadım tırsıyorum açıkçası - - - Eklendi - - - düşür düşür bize yarar Genişletmek için tıkla ... lys de tercih ederken bizim alandan etmeyin bak kötü olur
pro.engineer Üye TheFenomen' Alıntı: lys de tercih ederken bizim alandan etmeyin bak kötü olur Genişletmek için tıkla ... hiç merak etme ilk tercihim hukuk olacak
TheFenomen' Alıntı: lys de tercih ederken bizim alandan etmeyin bak kötü olur Genişletmek için tıkla ... hiç merak etme ilk tercihim hukuk olacak
Enes Üye sürmenaj6169' Alıntı: hiç merak etme ilk tercihim hukuk olacak Genişletmek için tıkla ... sayısalcı işte ne olcak
sürmenaj6169' Alıntı: hiç merak etme ilk tercihim hukuk olacak Genişletmek için tıkla ... sayısalcı işte ne olcak
pro.engineer Üye LeoFrankLy' Alıntı: Bende hukuk tutarsa düşünmüyorum değil 56 edebiyattan 42 yaptım geçen Genişletmek için tıkla ... ben düşünmüyorum mühendislik istiyorum geçen yıl girmedim edebiyata ama 4 yıl edebiyat gördük 35 40 civarı yaparım diye düşünüyorum
LeoFrankLy' Alıntı: Bende hukuk tutarsa düşünmüyorum değil 56 edebiyattan 42 yaptım geçen Genişletmek için tıkla ... ben düşünmüyorum mühendislik istiyorum geçen yıl girmedim edebiyata ama 4 yıl edebiyat gördük 35 40 civarı yaparım diye düşünüyorum
LeoFrankLy Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: 56 da 50 nin altına düşmedim hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... edebiyatçısın arkadaşım yap o kadarda ama matematiğe girecen elbet görcem ben seni orda
TheFenomen' Alıntı: 56 da 50 nin altına düşmedim hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... edebiyatçısın arkadaşım yap o kadarda ama matematiğe girecen elbet görcem ben seni orda
Jomolocco Üye kolay gelsin gencler iyi yerleri kazanmak icin calismak gerekiyor bende zamaninda cok calistim hakkinida aldim zaten
kolay gelsin gencler iyi yerleri kazanmak icin calismak gerekiyor bende zamaninda cok calistim hakkinida aldim zaten
LeoFrankLy Üye Konu Sahibi sürmenaj6169' Alıntı: ben düşünmüyorum mühendislik istiyorum geçen yıl girmedim edebiyata ama 4 yıl edebiyat gördük 35 40 civarı yaparım diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... bende deneme amaçlı girmiştim sadece inş yaparsın kardeşim
sürmenaj6169' Alıntı: ben düşünmüyorum mühendislik istiyorum geçen yıl girmedim edebiyata ama 4 yıl edebiyat gördük 35 40 civarı yaparım diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... bende deneme amaçlı girmiştim sadece inş yaparsın kardeşim
pro.engineer Üye TheFenomen' Alıntı: sayısalcı işte ne olcak Genişletmek için tıkla ... bütün eşit ağırlıkçılar bundan şikayetçi - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: 56 da 50 nin altına düşmedim hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... düşme zaten düşersen ayıp edersin matematik geometri nasıl
TheFenomen' Alıntı: sayısalcı işte ne olcak Genişletmek için tıkla ... bütün eşit ağırlıkçılar bundan şikayetçi - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: 56 da 50 nin altına düşmedim hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... düşme zaten düşersen ayıp edersin matematik geometri nasıl
Jomolocco Üye TheFenomen' Alıntı: 56 da 50 nin altına düşmedim hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... edebiyati nasil yapiyorsunuz anlamis degilim o ezber
TheFenomen' Alıntı: 56 da 50 nin altına düşmedim hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... edebiyati nasil yapiyorsunuz anlamis degilim o ezber
pro.engineer Üye LeoFrankLy' Alıntı: bende deneme amaçlı girmiştim sadece inş yaparsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... ben bu yıl deneyeceğim inşallah sende yaparsın kardeşim - - - Eklendi - - - Jomolocco' Alıntı: edebiyati nasil yapiyorsunuz anlamis degilim o ezber Genişletmek için tıkla ... ezber daha kolay bana göre son iki hafta al notları tekrar et bitti
LeoFrankLy' Alıntı: bende deneme amaçlı girmiştim sadece inş yaparsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... ben bu yıl deneyeceğim inşallah sende yaparsın kardeşim - - - Eklendi - - - Jomolocco' Alıntı: edebiyati nasil yapiyorsunuz anlamis degilim o ezber Genişletmek için tıkla ... ezber daha kolay bana göre son iki hafta al notları tekrar et bitti
Enes Üye Jomolocco' Alıntı: edebiyati nasil yapiyorsunuz anlamis degilim o ezber Genişletmek için tıkla ... başka işim yok okuya okuya ezberliyorum artık
Jomolocco' Alıntı: edebiyati nasil yapiyorsunuz anlamis degilim o ezber Genişletmek için tıkla ... başka işim yok okuya okuya ezberliyorum artık
LeoFrankLy Üye Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: Sağolasın Genişletmek için tıkla ... rica ederim - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: başka işim yok okuya okuya ezberliyorum artık Genişletmek için tıkla ... ezber kolay geliyor ya
By_GaBLiN' Alıntı: Sağolasın Genişletmek için tıkla ... rica ederim - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: başka işim yok okuya okuya ezberliyorum artık Genişletmek için tıkla ... ezber kolay geliyor ya
pro.engineer Üye ia.phlvn' Alıntı: Sayılı saatlerimiz kaldı :P Allah herkese hayırlısını nasip etsin Genişletmek için tıkla ... böyle demeyin heyecanlanıyorum
ia.phlvn' Alıntı: Sayılı saatlerimiz kaldı :P Allah herkese hayırlısını nasip etsin Genişletmek için tıkla ... böyle demeyin heyecanlanıyorum
Enes Üye sürmenaj6169' Alıntı: böyle demeyin heyecanlanıyorum Genişletmek için tıkla ... ne heyecanı ya oof ben çok rahatım
sürmenaj6169' Alıntı: böyle demeyin heyecanlanıyorum Genişletmek için tıkla ... ne heyecanı ya oof ben çok rahatım
pro.engineer Üye TheFenomen' Alıntı: ne heyecanı ya oof ben çok rahatım Genişletmek için tıkla ... bende hep böyle oluyor heyecan olmuyor olmuyor sınava bi giriyorum ellerim titriyor rahat olmak da iyi değildir
TheFenomen' Alıntı: ne heyecanı ya oof ben çok rahatım Genişletmek için tıkla ... bende hep böyle oluyor heyecan olmuyor olmuyor sınava bi giriyorum ellerim titriyor rahat olmak da iyi değildir
Enes Üye sürmenaj6169' Alıntı: bende hep böyle oluyor heyecan olmuyor olmuyor sınava bi giriyorum ellerim titriyor rahat olmak da iyi değildir Genişletmek için tıkla ... benim de ellerim titriyo sınavda 4 defa kalem açıp ucunu kırdığımı bilirim
sürmenaj6169' Alıntı: bende hep böyle oluyor heyecan olmuyor olmuyor sınava bi giriyorum ellerim titriyor rahat olmak da iyi değildir Genişletmek için tıkla ... benim de ellerim titriyo sınavda 4 defa kalem açıp ucunu kırdığımı bilirim