Ah iPhone 5 vah iPhone 5!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Küresel pazarda ulaştığı satış rakamlarıyla birlikte ünlenmeyi başaran iPhone 5, kolay yıpranan yapısı nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde olmayı başarıyor.

iPhone 5’i arka cebinde taşıyan kişiler cihazın üzerine oturduğunda cihazda gözle görülür bir şekilde bükülme yaşanırken, bunun nedeniyse iPhone 5’in iPhone 4/4S’te kullanılan alüminyum aksine daha yumuşak ve daha esnek bir yapıya sahip olması olarak gösteriliyor.

Cihazda yaşanan bükülme sonucunda cihazın ekranında veya diğer fonksiyonlarında herhangi bir aksilik yaşanmazken, bunun bir alışım mı yoksa üretim sorunumu olduğu büyük bir merak konusu.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Aga ne olmuş o canım iphone 5lere öyle arka cepte telefon mu taşınırmış hiç yan ceplere ne olmuş acıyorm o telefonları öyle görünce biz burda alamıyoruz millet ezip büzüyor

Samsunspor

Emekli Yönetici
fake arkadaşlar

Tepkiler: MertcaN9

[ENGİN]

Üye
Zaten apple bükülebilen ekranlar üzerinde çalışıyordu ?şimdiden başarmış demekki

Tepkiler: seytan_avcisi
[ENGİN];5650538' Alıntı:
Zaten apple bükülebilen ekranlar üzerinde çalışıyordu ?şimdiden başarmış demekki

Samsung'dan önce başarmış gitsin patentini alsın

CouTFeeL

Üye
ya yazık telefonlara benim öyle telefonum olucak kendimden bile korurum

bildiğim yamulmuş telefon yaaa benim İphone 5'im olcak ben onu arka cebimde taşıycam ha şimdiye kadar 5 cihaz kullandım birini arka cebime koyduysam neyim gözüm gibi baktım vallaha o İphone 5 bende olsa başımın üstünde taşırım herhalde

Epple

Üye
Bikere telefon o son fotoğtaftaki kadar bükülse, ekranı o kadar sağlam kalamaz. Zaten bu fotoğraflarda oynanma olduğu söyleniyor internette.

Software95

Öyle yamulsa ekran gider ilk başta.

- - - Eklendi - - -

Bikere telefon o son fotoğtaftaki kadar bükülse, ekranı o kadar sağlam kalamaz. Zaten bu fotoğraflarda oynanma olduğu söyleniyor internette.

MücahitTokgöz

Madem fake yapip milleti kandiricaksiniz insan azcik gercekci yapar yav o son fotoğraf ne öyle

boyle bir sey olmasi mumkun degil zaten ekran camdir arkadaslar cam ekran oyle yamulda sapasaglam durmaz tuz buz olmasi gerekirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...