ah abi ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
ah abi ah
ya bu abim pc başına geçıp napıyosa o çıktıktan snra pc bi yavaşlıyo kanı gıbı delı olcam bılmıyo heryerını kurcalıyo of napsamda buna dur desem bulamadım ya bi çözum yolu

pelın_

Konu Sahibi
valla bıseyler yapcam artık ya
delı heryerıyle oynuyo pc nın bıgun elındekalcak gorcek sonra ya hıc anlamz pcden ama hala kurcalar

bilgisayarına şifre koy giremesin , tabi şifreyi kırmak için kurcalayabilir o ayrı mesele.

Aynı Sorunun Biraz Değişiği Bende Oluyo Ben PC den Kalkana Kadar Hiç Bişi Olmuyo Abim Geçtimi PC ye Bişiler Oluyo Dolayısıyla Suçlusu ben Oluyorum

----------Eklendi @ 23:30:40 ---------- Yazıldı @ 23:30:12 ----------

Ama Suçsuzum :

Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
al işte aynı ben anlamıyo ya
gecen çok sevdıgım bı arkadasım pc ye baglandı
ESETnod32 antivirus
kurdu nese bana bı kızdı bu ne dıye işt ehep sen bozuyosun falan ya dedım o önemlı falan ya bırak bu işlerı bılmıyon ugrasıyon sonra bozuluyo
al işte ölürmüsün öldürürmusun delı olmustun o gun

Bizim Evde Hep Öyle Hergün Bi kavgası olur

----------Eklendi @ 23:46:46 ---------- Yazıldı @ 23:43:33 ----------

Ama bende Daha Kötü Abim Sinir Hastası birazcık bi sinirde boğazına sarılabiliyor

pelın_

Konu Sahibi
geçmiş olsun bızımkı anca bagarıyo okadar

pelın_

Konu Sahibi
valla ya

bilgisayarına şifre koy giremesin , tabi şifreyi kırmak için kurcalayabilir o ayrı mesele.
Kıramazsa bilgisayarı kırar bu sefer

----------Eklendi @ 01:03:04 ---------- Yazıldı @ 00:57:50 ----------

Bizimkide Bağırıyoda Savunma Yapınca Sarılıyo(boğaza) ----------Eklendi @ 23:52:47 ---------- Yazıldı @ 23:52:12 ----------Nedir Bu Abilerden Çektiğimiz
Abim yok benim yaww rahatım ben keşke olsaydı nası bi duygu hep merak etmişimdir

Mert

Üye
En iyisi abla

__xXx__

Üye
bende hep ablam olsun istemiştim ama maalesef

Tepkiler: Xilence

pelın_

Konu Sahibi
bende hep abla olmak istemisimdir

pelın_

Konu Sahibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...