minoo Üye yasminoz' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız herkes tırlatmış... Genişletmek için tıkla ... oo süper dans ediyolar kop kop itiraf ediyorum ben de ordaydm
yasminoz' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız herkes tırlatmış... Genişletmek için tıkla ... oo süper dans ediyolar kop kop itiraf ediyorum ben de ordaydm
minoo Üye haltie' Alıntı: bencede gördüm seni orda mino Genişletmek için tıkla ... hem de şu mavili kız benim
hrn_07 Üye Yağmur' Alıntı: 30 sn dinledim daha fazlasına kalbim dayanmadı... saol halit ya tşk... Genişletmek için tıkla ... aynen
Yağmur' Alıntı: 30 sn dinledim daha fazlasına kalbim dayanmadı... saol halit ya tşk... Genişletmek için tıkla ... aynen
haltie Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: abi bu nasıl konu yahu 2 aydır düşmedi Genişletmek için tıkla ... kimin yüzünden acaba X_MaN_YaK' Alıntı: menapoz teyze Genişletmek için tıkla ... aynen ses nasıl Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yeni favorim bu gülmekten ağladım.
minoo' Alıntı: abi bu nasıl konu yahu 2 aydır düşmedi Genişletmek için tıkla ... kimin yüzünden acaba X_MaN_YaK' Alıntı: menapoz teyze Genişletmek için tıkla ... aynen ses nasıl Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yeni favorim bu gülmekten ağladım.
Toffee Üye şarkının ilk 40 saniyesinden sonra şarkının türkçe olduğunu anlayabildim ne diyo ya bu kadın