72446 Üye arkadaşlar bende samsung U700 var bu oyunlar benim telefonda çalışır mı acaba? bu arada paylaşım için teşekkürler
arkadaşlar bende samsung U700 var bu oyunlar benim telefonda çalışır mı acaba? bu arada paylaşım için teşekkürler
cnrokt Üye Konu Sahibi 72446' Alıntı: arkadaşlar bende samsung U700 var bu oyunlar benim telefonda çalışır mı acaba? bu arada paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... burası nokia bölümü ve samsung kullanmıyorum... şimdi o model hangi tip leri açar açamaz bilmem... symbian lımıdır onuda bilemiyorum.. yüklemeyi deneyip eğer çalışırsa (hiç sanmam ama) samsung bölümündeki arkadaşlarla paylaşmanızı temenni ederim.. saygılar sevgiler.
72446' Alıntı: arkadaşlar bende samsung U700 var bu oyunlar benim telefonda çalışır mı acaba? bu arada paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... burası nokia bölümü ve samsung kullanmıyorum... şimdi o model hangi tip leri açar açamaz bilmem... symbian lımıdır onuda bilemiyorum.. yüklemeyi deneyip eğer çalışırsa (hiç sanmam ama) samsung bölümündeki arkadaşlarla paylaşmanızı temenni ederim.. saygılar sevgiler.