Öneri Ağdaki dosyaları gösteren program

Konu Sahibi
Ağdaki dosyaları gösteren program
Merhaba. Ağda paylaşılan dosyaları nasıl görebilirim telefonda? Bunun için bir program vb. olsa gerek. Kullanan var mı? Ağ paylaşımı baya önemli bir yer tutuyor bizim evde ve bunu sadece bilgisayarlardan değil telefonlardan da gerçekleştirmek istiyoruz.

Google Play'de buldum gibi sanırım 1-2 tane. Böyle önerebileceğiniz tarzda baya iyi dediğiniz program arıyorum basit bir şeyden ziyade.
Ekleme, ES File Browser önerilmiş fakat bağlanamıyorum. Windows'ta mail hesabımı yazınca girebiliyorum normalde ama telefonda bu işe yaramıyor.

Aynı anda es file manager açık olan tüm cihazlarla veri alışverişi yapabilirsiniz. Aynı wifi ağına bağlı olmalılar elbette. Oldukça kalitelidir bu konuda ve üstüne tanımam.

Es file manager çok iyi tavsiyemdirv

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Sahibi
Aynı anda es file manager açık olan tüm cihazlarla veri alışverişi yapabilirsiniz. Aynı wifi ağına bağlı olmalılar elbette. Oldukça kalitelidir bu konuda ve üstüne tanımam.

Es file manager çok iyi tavsiyemdirv

Telefondan bilgisayarlara bağlanamıyorum. Bilgisayarlar kendi aralarında gayet güzel bir şekilde veri alışverişi yapabiliyorlar. ES File Explorer bana id şifre sorduğunda yazıyorum tekrar soruyor. İleri gidemiyorum. FTP olarak paylaşım yaptığımda aktarım hızı 80 kbps yi geçmiyor. Bir de şimdi telefona da erişemiyorum.

Hocam o zaman 50 -60 liralık bir router alın, bir tane de hdd bağlayın. Sadece ağ paylaşımına kullanın. Bu şekilde de bir çözüm olabilir. Neden böyle bir durumla karşılaştınız bilemedim maalesef.

Konu Sahibi

Valla sinir etti telefon. Başka bir cihazla deneyeyim bir de.
Ekleme, Tablette FTP hızı 400 kbps lere çıkıyor. Ama ihtiyacım olan 10 MBps. 100 MBit lik ethernet portuna bağlı cihaz. Önümüzdeki ay gigabite geçireceğim hepsini.

triss

Üye

wifi ile transfer işinizi görür.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Konu Sahibi
wifi ile transfer işinizi görür.
Denedim. PC deyken telefondaki dosyalara erişmek için güzel fakat ben tam tersini istiyorum. Bunu yaparken de bilgisayara hiç bir şekilde dokunmadan mesela salondayken pc odasındaki pc ye erişip üzerindeki videoyu izleyeceğim.

Ben Filezilla Kullanıyorum pcde bir oyunu telefondan 16gb lık oyunu 15 20 dk arasıda pc ye aktarıyorum hızlı yani anısını bende kullanıyorum

birazdan video atarım sana

Çok hızlı almasının sebebi dosyanın boyutu düşük muş

Konu Sahibi

Çok hızlı almasının sebebi dosyanın boyutu düşük muş

Mac zaten kendisi ftp server kuruyor tek tıklamam ile. Windowsu deneyebilirim ama. Yine de normal ağ üzerinden dosya aktarmak istiyorum FTP yerine.

Aktarım hızı cihazdan cihaza değişiyor. Telefonum 80 kbps tablet 450 kbps ile alıyor. Pc den pc ye dosyalar normal Lan ile tam hızda. (Telefonda ftp kurup PC den dosya almayı yaptığımda yine tam hız. Tersi durumda sıkıntı var).

Tepkiler: hikmet366
Bilemiyorum diğer türlü ben bilmiyorum benim yaptığım şekilde iyi çalışıyor

AIS

Üye
X-plore ile yapabilirsin

LG-H818 ile uygulamasından gönderildi.

Konu Sahibi
X-plore ile yapabilirsin

LG-H818 ile uygulamasından gönderildi.

Cidden işe yaradı. 3.3 MB lik program. Direk açıyor çatır çatır. Tek sıkıntısı her seferinde open by ile MX player seçmem. Otomatik seçmiyor. Ac3 codec yok diğer programlarda sesler çıkmıyor dizilerin .

AIS

Üye
Rica ederim. Güncelleme ile belki çözerler

Konu Sahibi
Rica ederim. Güncelleme ile belki çözerler

Şimdi bir şey fark ettim. Evdeki tüm cihazlarda farklı programlar çalışıyor gibi bir şey. Evdeki hiç bir cihaz x-plore ile bağlanamıyor. 0xc00000bb hatası veriyor. Sadece benim telefonum bağlanabiliyor ve gayet iyi şekilde. 5MB gibi dosya aktarım hızlarını görüyorum. Diğer cihazlar için ne yapmam gerekir?

AIS

Üye
Sd kart ise sorun. Çıkarıp yeniden takın

Son düzenleme:
ES son güncelleme ile bozmaya başladı
yok RAM temizleyim
yok kullanmadığın dosyaları bulalım

böyle gereksiz bildirim ve program içi reklam derken bazen siliyorum taki işim düşene kadar