Batuhan Apatay
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynı anda es file manager açık olan tüm cihazlarla veri alışverişi yapabilirsiniz. Aynı wifi ağına bağlı olmalılar elbette. Oldukça kalitelidir bu konuda ve üstüne tanımam.Merhaba. Ağda paylaşılan dosyaları nasıl görebilirim telefonda? Bunun için bir program vb. olsa gerek. Kullanan var mı? Ağ paylaşımı baya önemli bir yer tutuyor bizim evde ve bunu sadece bilgisayarlardan değil telefonlardan da gerçekleştirmek istiyoruz.
Google Play'de buldum gibi sanırım 1-2 tane. Böyle önerebileceğiniz tarzda baya iyi dediğiniz program arıyorum basit bir şeyden ziyade.
Ekleme, ES File Browser önerilmiş fakat bağlanamıyorum. Windows'ta mail hesabımı yazınca girebiliyorum normalde ama telefonda bu işe yaramıyor.
Aynı anda es file manager açık olan tüm cihazlarla veri alışverişi yapabilirsiniz. Aynı wifi ağına bağlı olmalılar elbette. Oldukça kalitelidir bu konuda ve üstüne tanımam.
Es file manager çok iyi tavsiyemdirv
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam o zaman 50 -60 liralık bir router alın, bir tane de hdd bağlayın. Sadece ağ paylaşımına kullanın. Bu şekilde de bir çözüm olabilir. Neden böyle bir durumla karşılaştınız bilemedim maalesef.Telefondan bilgisayarlara bağlanamıyorum. Bilgisayarlar kendi aralarında gayet güzel bir şekilde veri alışverişi yapabiliyorlar. ES File Explorer bana id şifre sorduğunda yazıyorum tekrar soruyor. İleri gidemiyorum. FTP olarak paylaşım yaptığımda aktarım hızı 80 kbps yi geçmiyor. Bir de şimdi telefona da erişemiyorum.
Hocam o zaman 50 -60 liralık bir router alın, bir tane de hdd bağlayın. Sadece ağ paylaşımına kullanın. Bu şekilde de bir çözüm olabilir. Neden böyle bir durumla karşılaştınız bilemedim maalesef.
Merhaba. Ağda paylaşılan dosyaları nasıl görebilirim telefonda? Bunun için bir program vb. olsa gerek. Kullanan var mı? Ağ paylaşımı baya önemli bir yer tutuyor bizim evde ve bunu sadece bilgisayarlardan değil telefonlardan da gerçekleştirmek istiyoruz.
Google Play'de buldum gibi sanırım 1-2 tane. Böyle önerebileceğiniz tarzda baya iyi dediğiniz program arıyorum basit bir şeyden ziyade.
Ekleme, ES File Browser önerilmiş fakat bağlanamıyorum. Windows'ta mail hesabımı yazınca girebiliyorum normalde ama telefonda bu işe yaramıyor.
Denedim. PC deyken telefondaki dosyalara erişmek için güzel fakat ben tam tersini istiyorum. Bunu yaparken de bilgisayara hiç bir şekilde dokunmadan mesela salondayken pc odasındaki pc ye erişip üzerindeki videoyu izleyeceğim.wifi ile transfer işinizi görür.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok hızlı almasının sebebi dosyanın boyutu düşük muş
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilemiyorum diğer türlü ben bilmiyorum benim yaptığım şekilde iyi çalışıyorMac zaten kendisi ftp server kuruyor tek tıklamam ile. Windowsu deneyebilirim ama. Yine de normal ağ üzerinden dosya aktarmak istiyorum FTP yerine.
Aktarım hızı cihazdan cihaza değişiyor. Telefonum 80 kbps tablet 450 kbps ile alıyor. Pc den pc ye dosyalar normal Lan ile tam hızda. (Telefonda ftp kurup PC den dosya almayı yaptığımda yine tam hız. Tersi durumda sıkıntı var).
X-plore ile yapabilirsin
LG-H818 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Rica ederim. Güncelleme ile belki çözerlerCidden işe yaradı. 3.3 MB lik program. Direk açıyor çatır çatır. Tek sıkıntısı her seferinde open by ile MX player seçmem. Otomatik seçmiyor. Ac3 codec yok diğer programlarda sesler çıkmıyor dizilerin.
Rica ederim. Güncelleme ile belki çözerler
Sd kart ise sorun. Çıkarıp yeniden takınŞimdi bir şey fark ettim. Evdeki tüm cihazlarda farklı programlar çalışıyor gibi bir şey. Evdeki hiç bir cihaz x-plore ile bağlanamıyor. 0xc00000bb hatası veriyor. Sadece benim telefonum bağlanabiliyor ve gayet iyi şekilde. 5MB gibi dosya aktarım hızlarını görüyorum. Diğer cihazlar için ne yapmam gerekir?
Ağ da.Sd kart ise sorun sd kartta. Çıkarıp yeniden takın
ES son güncelleme ile bozmaya başladı
yok RAM temizleyim
yok kullanmadığın dosyaları bulalım
böyle gereksiz bildirim ve program içi reklam derken bazen siliyorum taki işim düşene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?