KRİMİNOLOJİ Üye Buyrun bu bir oyanama anım: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu da chat sistemli agario türkiye özel server: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu ise özel skinler: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Sizinle paylaşmak istedim. umarım beğenirsiniz
Buyrun bu bir oyanama anım: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu da chat sistemli agario türkiye özel server: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu ise özel skinler: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Sizinle paylaşmak istedim. umarım beğenirsiniz
firostr Üye Karavelaa' Alıntı: ee ne zmn başlıyoruz tekrar. Genişletmek için tıkla ... Saat belirleyelim Ör.Yarın 3 gibi
Karavelaa' Alıntı: ee ne zmn başlıyoruz tekrar. Genişletmek için tıkla ... Saat belirleyelim Ör.Yarın 3 gibi
Karavelaa Üye Konu Sahibi firostr' Alıntı: Saat belirleyelim Ör.Yarın 3 gibi Genişletmek için tıkla ... Herkes uygunsa olurda.ben server işini halledemedim biliyorsan yardımcı olursan sevinirim.
firostr' Alıntı: Saat belirleyelim Ör.Yarın 3 gibi Genişletmek için tıkla ... Herkes uygunsa olurda.ben server işini halledemedim biliyorsan yardımcı olursan sevinirim.
Karavelaa Üye Konu Sahibi Yok la biz server kurmicaz olan servere bağlamsal yeter ama aslında hamachi ile olursa çok iyi olur
Jus7ice Üye yav ben böyle oyun mu olur dşyordum geçen gün dedim la bu neymiş ki bu kadar insan oynuyor bir oynadım iki oynadım şimdi bağımlısı oldum
yav ben böyle oyun mu olur dşyordum geçen gün dedim la bu neymiş ki bu kadar insan oynuyor bir oynadım iki oynadım şimdi bağımlısı oldum
Karavelaa Üye Konu Sahibi Jin-Kazama' Alıntı: Güzel Önerin için Teşekkür Eder , Birdahaki Mesaja Kadar Konudan Çıkarım. Genişletmek için tıkla ... Ne şaçmalıyorsun sen ya?
Jin-Kazama' Alıntı: Güzel Önerin için Teşekkür Eder , Birdahaki Mesaja Kadar Konudan Çıkarım. Genişletmek için tıkla ... Ne şaçmalıyorsun sen ya?
Jus7ice Üye Karavelaa' Alıntı: Ne şaçmalıyorsun sen ya? Genişletmek için tıkla ... Abi bende anlamadım bir garip üye böylesini ilk kez görüyorum
Karavelaa' Alıntı: Ne şaçmalıyorsun sen ya? Genişletmek için tıkla ... Abi bende anlamadım bir garip üye böylesini ilk kez görüyorum
Karavelaa Üye Konu Sahibi Jus7ice' Alıntı: Abi bende anlamadım bir garip üye böylesini ilk kez görüyorum Genişletmek için tıkla ... Banlandı zaten
Jus7ice' Alıntı: Abi bende anlamadım bir garip üye böylesini ilk kez görüyorum Genişletmek için tıkla ... Banlandı zaten