bekirbirim
Üye
-
Konu Sahibi
-
fp1 future pack 1'in kısaltması fp2 future pack 2'nin kısaltmasıdır future pack türkçede özellik paketi demektir. senin cep telefonun E75 Symbian 60 3rd FP2 'dir.bu program senin cihazda çalışır. duvarkağıdını tam ekran yapmanı sağlar kardeşim.fp1 fp2 ne demek bende e 75 var çalışırmı ?
TELEFONUNU HACKLEMEN LAZIM BÖYLE UYGULAMALARI(UNSİGNED) yükleyebilmek için. yada sertifikanla programı sertifikalaman lazım. istersen n79un versiyonunu söyle sana nerden yapacağını söyliym.sertifaka hatası verıyor ?
neden? söylediklerne açıklık getirirmisin arkadaşım.Boşuna sevinmeyin 1 hafta sonra program acılmayacak
çalışması lazım arkadaşım bence. n79 da çalışmış.cevaplara bak istersen.bida dene.N85'te çalışmıyor maalesef. duvar kağıdı ayarlandı diyor ama değişen birşey yok
bana telefon modelini söyleyebilirmisin? ben n79 da denedim oda fp2. güvenlik hatası verdi.FreeFSWP Fp2'lerde de çalışıyor ki zaten benim telefonum fp2 ve gayet güzel çalışmakta
kapanmanın çözümü var dert etmeyin arkadaşlar konuyu güncelliycem en kısa sürede.hem programın türkçesini ekliycem. konuyu takip edin lütfen.kardes tamamda bir süre sonra kapanıyor ben her yolu denedim olmuyor
nasıl olmuyor arkadaşım? sorun tam olarak ne? açıkla herkese olduğum gibi sanada yardımcı olayım.!n 79 olmuyor herkez duysun
hem n79 denendi demedimki? konuya yazılmış cevaplara bakarsan görürsün imbat12 arkadaşımız denemiş olmuş.?n 79 olmuyor herkez duysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?