nejdet can Üye Konu Sahibi webersin' Alıntı: Süper Bir uygulama istediğiniz programa şifre koyabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... yorumun için teşşekkür ederim
webersin' Alıntı: Süper Bir uygulama istediğiniz programa şifre koyabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... yorumun için teşşekkür ederim
serhansavran Üye eyvallah kardeş çok işime yaradı bende böyle program arıyodum ama hep sertifika istiyodu buldum sayende
eyvallah kardeş çok işime yaradı bende böyle program arıyodum ama hep sertifika istiyodu buldum sayende
djmurat50 Üye saol --------------- Ekleme --------------- savul nejdet can' Alıntı: yorumun için teşşekkür ederim Genişletmek için tıkla ...
saol --------------- Ekleme --------------- savul nejdet can' Alıntı: yorumun için teşşekkür ederim Genişletmek için tıkla ...
solider42 Üye webersin' Alıntı: Süper Bir uygulama istediğiniz programa şifre koyabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... thansk kardeş
webersin' Alıntı: Süper Bir uygulama istediğiniz programa şifre koyabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... thansk kardeş
nejdet can Üye Konu Sahibi wixim' Alıntı: eywllh aradgm brseydi dstm saqolasn ) Genişletmek için tıkla ... Faydam olduysa ne mutlu bana iyi günlerde kullan kardeşim...
wixim' Alıntı: eywllh aradgm brseydi dstm saqolasn ) Genişletmek için tıkla ... Faydam olduysa ne mutlu bana iyi günlerde kullan kardeşim...
nejdet can Üye Konu Sahibi cemalfurkan' Alıntı: bilglsayar yasakti signed olmasi super cok saol Genişletmek için tıkla ... iyi günlerde kullan kardeşim...
cemalfurkan' Alıntı: bilglsayar yasakti signed olmasi super cok saol Genişletmek için tıkla ... iyi günlerde kullan kardeşim...
webersin Üye Şu programı Türkçe olarak biri düzenleme yapsa çok iyi olur bence şifre girdiğimiz ekran çok kötü çirkin siyah olsaydı backround daha kalite olurdu
Şu programı Türkçe olarak biri düzenleme yapsa çok iyi olur bence şifre girdiğimiz ekran çok kötü çirkin siyah olsaydı backround daha kalite olurdu
nejdet can Üye Konu Sahibi webersin' Alıntı: Şu programı Türkçe olarak biri düzenleme yapsa çok iyi olur bence şifre girdiğimiz ekran çok kötü çirkin siyah olsaydı backround daha kalite olurdu Genişletmek için tıkla ... Türkçelştirilmesi iyi olurdu ama zaten kukllanımı çok basit şifre girdiğimiz ekrana gelince aynı düşüncede değilim hem zaten bu ekranda 1-2 saniye kalıyoruz hiç önemli değil...
webersin' Alıntı: Şu programı Türkçe olarak biri düzenleme yapsa çok iyi olur bence şifre girdiğimiz ekran çok kötü çirkin siyah olsaydı backround daha kalite olurdu Genişletmek için tıkla ... Türkçelştirilmesi iyi olurdu ama zaten kukllanımı çok basit şifre girdiğimiz ekrana gelince aynı düşüncede değilim hem zaten bu ekranda 1-2 saniye kalıyoruz hiç önemli değil...